Çenesiz; “Her Zaman Göreve Hazırım “

Çenesiz; “Her Zaman Göreve Hazırım “

Yayın: 06.07.2018 10:27
Paylaş:
A+ A-

Son günlerde ilçemiz kamuoyunda dillendirilen ve sık sık gündeme getirilen AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Sedat Çenesiz’in üst düzey bir göreve gelmesinin olumlu olacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

Çenesiz, yaptığı değerlendirmede, bu konuda ortaya atılan beklentilerin kendisinde memnuniyet yarattığını dile getirdi ve görevden kaçmayacağını, göreve her zaman hazır olduğunu söyledi.

AK Parti Karabük Milletvekili Aday adayı Sedat Çenesiz yaptığı açıklamada: “Çok kıymetli dostlarım, 24 Haziran 2018 tarihinde büyük bir sistem değişiminin kararını saygıdeğer milletimiz vermiş ve Başkomutanımız, AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteğini ve güvenini yenilemiştir.
AK Partimize de duyulan güven bir kez daha tecelli etmiştir. Karabük ve Yenice’mizde de deyim yerindeyse tarih yazılmış, müthiş oy oranlarına ulaşılmıştır. Bilindiği üzere AK Partimizden, benimle birlikte 5 arkadaşımız, Yenice tarihinde ilk defa görülecek sayıda Karabük Milletvekili Aday Adayı olmuştur. Dolayısıyla ilçemizde de alınan seçim sonuçları, AK Partimizden ve kurulacak Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi Hükümetinden beklentileri de artırmıştır.
Öncelikle Karabük Milletvekili seçilen dava arkadaşlarımız Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş beyi tebrik ederken Yenice’nin ve Yenicelinin sesine de kulak verilmesi artık zorunluluk olmuştur. Yıllardır üst düzeyde temsil noktasında göz ardı edilen, istismar edilen Yenice’de; benim ya da diğer aday adayı olan arkadaşlarımızın bakan yardımcılığı, milletvekili danışmanlığı, müsteşarlık gibi bir göreve getirilmesi talepleri artmıştır. Birkaç gündür memnuniyetle takip etmekteyim ki, benim adım çok ön plana çıkarılmaktadır. Bu istek ve talepler doğrultusunda suskun kalmam doğru olmaz inancı ile bu açıklamayı yapmayı kendimce zaruret hissettim. Ben hayatımın hiç bir noktasında görevden kaçmadım, kaçmayacağım. İsmimin öne çıkarılmasından son derece mutlu olduğumu da saygıdeğer kamuoyu ile paylaşmak isterim.
Kısacası yeni kurulacak hükümet sonrası ya da mevcut milletvekillerimizin önereceği görevlerde bulunmaya Yenice ve Yeniceli adına her zaman hazırım. Bizler, görev adamıyız ve hep öyle olmayı sürdüreceğiz. Yenice, hep daha fazlasını hak ediyor. Bu dönem Yenice’miz için belki de bir başlangıç olacaktır. Halkımızın taleplerine büyüklerimizin sesiz kalmayacağına yürekten inanıyorum. Bir kez daha benim ismimin üst düzey bir göreve gelmesi noktasında öneride bulunan ve destekleyen gönül dostlarımıza teşekkür ediyor, saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.