Cep Telefonu Hırsızlığı ile İlgili Bir Kişi Yakalandı

Cep Telefonu Hırsızlığı ile İlgili Bir Kişi Yakalandı

Yayın: 08.05.2015 09:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Emniyet Müdürlüğünce verilen bilgiye göre, cep telefonu hırsızlığı yapan bir kişinin yakalanarak adli mercilere teslim edildiği haber verildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen cep telefonu hırsızlığı ile ilgili F.Ç.(21) isimli şahıs yakalanarak Adli makamlara sevk edilmiştir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da 1 kişinin yaralandığı trafik kazası kamerada

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Alaca ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

Erdal K. idaresindeki 19 BE 891 plakalı otomobil, Çorum-Yozgat kara yolu Zile Kavşağı'nda Ali Yücel Ç'nin kullandığı 60 DG 424 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesine, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.