Çevre Dostu Gençler Başkan Aksoy’u Ziyaret Etti

Çevre Dostu Gençler Başkan Aksoy’u Ziyaret Etti

Yayın: 01.07.2015 10:36
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, çevre dostu gençleri konuk etti.

Safranbolu’da bir gurup genç özellikle yeni hizmete giren Yunus Emer parkı ve mahalle çevresinde çevre konusunda duyarlılık göstererek gönüllü olarak bazı çalışmalar yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde Emek Mahallesi’nde açılışını gerçekleşen Yunus Emre Parkı ve çevresini korumak amaçlı bir ekip kuran Haşim Can Erdem, Burak Çelikoğlu, Cemal Can İri, Melih Tayyip Genç, Ömer Faruk Albayrak ve Mahmut Selçuk Aydın Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret ettiler.

Kendi aralarında bir yönetim kurulu seçen gençler amaçlarının çevreyi daha güzel hale getirmek ve insanları çevre duyarlılığı konusunda bilinçlendirmek olduğunu, Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’unda kendilerine destek verdiğini söylediler.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Başkan Aksoy ise; “öncelikle gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Dünya Miras Kenti Safranbolu’muzda böylesi duyarlı gençlerimizin olduğunu bilmek bizleri hem sevindiriyor hem de gururlandırıyor. Ben sizleri örnek göstererek her mahallede bu oluşumu başlatacağım” dedi.

Gençlere Safranbolu Belediyesinin parkı yaparak mahalle sakinlerine ama daha önemlisi gençlere teslim ettiğini kaydeden Aksoy; “Gençlerimiz kendi evlerini nasıl koruyor temiz tutuyorlarsa bu parklarımızı da öyle temiz tutmaları gerekiyor. Ne yazık ki her yıl yapılan bu parklara verilen zararlardan dolayı bir park parası kadar tadilatlarına para harcanıyor. İnşallah tüm gençlerimiz ve çocuklarımız sizler gibi duyarlı olurlar. Bizler evlatlarımıza daha çok park daha çok hizmet etmek için var gücümüz ile çalışıyoruz. Bu vesile ile ben belediyemiz ve şahsım adına sizleri bir kez daha tebrik ediyor, her zaman yanınızda olduğumuzu hatırlatmak istiyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da otomobille çarpışan bisikletin sürücüsü yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 04:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobille çarpışan bisiklet sürücüsü yaralandı.

Şahin D. idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, Gazi Mahallesi Şehit Hakan Altıkatoğlu Sokak'ta Okan Ç'nin kullandığı bisikletle çarpıştı.

Kazada yaralanan bisiklet sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı.