Çevrimiçi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Çevrimiçi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Yayın: 04.01.2021 20:20
Paylaş:
A+ A-

Milli Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi” kapsamında karabük İl Millî Müdürü Nevzat AKBAŞ başkanlığında Müdürlük Yöneticileri ile projede yer alan Prof. Dr. Süheyl Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yönetici ve Öğretmenlerinin katılımıyla çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.

Mesleki ve Teknik Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında Temel Beceri Eğitim Desteği, Kişisel Gelişim Destekleri Yönetici ve Öğretmenlerin Desteklenmesi, Eğitim Ortamlarının İyileştirilmesi ve Öğrenci Velilerine Yönelik Destekler konularının ele alındığı toplantıda İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ proje hakkında genel bir değerlendirme yaparak “İlimizde yürütülen tüm projelerde üst düzey başarılar sağladık. Bu başarıların temelinde ise yapılan planlamanın yerinde ve zamanında gerçekleştirilmesi görülmektedir. Bu proje mesleki eğitimin kalitesine doğrudan katkı yapmaktadır. Covid-19 salgınında ihtiyaçlar doğrultusunda meslek liselerimiz adeta birer fabrika gibi çalışmışlar ve memleketimizin yüz akı olmuşlardır. Bu proje de Meslek Liselerimiz için adeta büyük bir itici güç olacaktır. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 10 gündür haber alınamayan kişi aranıyor

Yayın: 23.04.2024 15:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te kendisinden 10 gündür haber alınamayan kişinin bulunması için arama çalışması yürütülüyor.

Eflani ilçesi Emirler köyünde yaşayan Ramazan Tunç (53), 10 gün önce evden çıkarak geri dönmedi.

Bunun üzerine Tunç’un yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Tunç’un bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Jandarma, AFAD, UMKE ve Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) Derneğinden oluşan arama kurtarma ekibi, Tunç’u bulmak için köyün çevresinde arama çalışması yürütüyor.