“CHP 98. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı..”

“CHP 98. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı..”

Yayın: 09.09.2021 20:39
Paylaş:
A+ A-

CHP Karabük Teşkilatı Atatürk Anıtı’na Çelenk Bırakarak  “CHP’nin 98. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı..”

Haber; Nuray Öztürk / Nurhan Deveci

CHP Safranbolu Belediye Başkanı Sayın ELİF KÖSE,İl Genel Meclis Üyesi Sayın NURİ KIRIMLI ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı Yıldönümü Törenleri,geçmiş yıllara oranla,bu yıl daha kalabalık bir katılımla gerçekleşti.

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır bir Basın açıklaması ile günün anlam ve önemi hakkında görüşler dile getirdi.

Çakır konuşmasında ; “ Benim iki büyük eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir diyen büyük devrimci, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yoldaşları 98. Yaşımız kutlu olsun.

Umudun adı Ülkemizi kurtaran ve kuran Cumhuriyet Halk Partimiz bugün 98 yaşında. Ne mutlu bize ilk günkü gibi gururluyuz, mutluyuz ve heyecanlıyız.

09 Eylül 1923 te ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet  Halk Partisine gönül veren her birey bu onuru ve gururu yaşıyor  ve yaşayacaktır.

Çağdaş Türkiye Cumhuriyetini  kuran;  demokratik , laik, sosyal, hukuk devletini inşa eden , adaleti sağlayan partidir Cumhuriyet Halk Partisi.

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin attığı her adımda vardır , var olmaya da devam edecektir. Günümüzde tek adam rejimi ile tartışılır hale gelen demokrasi ve adalet kavramları partimizin iktidarı ile tekrar demokrasi ve adalete olan güveni artıracaktır.

Dünyada ve komşularımızda devam eden savaşlar Mustafa Kemal Atatürk ve partimizin ortaya koyduğu ‘’ Yurtta Sulh , Cihanda Sulh’’ ilkesinin haklılığını ortaya koymuştur.

Cumhuriyetimizin temel taşları olan Cumhuriyetcilik, Halkcılık, Laiklik , Devrimcilik, İnkilapcılık ve Devletcilik ilkelerini de simgeleyen  altı oku gururla taşıyoruz. Cumhuriyetimizin temel ilkelerine karşı çıkanlar , Devletimizin ve Milletimizin çıkarlarına karşı çıkanlar , şunu iyi bilsinler ki , Cumhuriyet Halk Partisi olduğu müddetçe Cumhuriyete ve onun ilkelerine her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz.

İktidara giden yolda öncelikle Ulu Önderimiz Mustafa KemalAtatürk , arkadaşları ve kaybettiğimiz tüm partililerimizi saygıyla anıyorum. Tüm örgütümüze şükranlarımı sunuyorum.

Cumhuriyet Halk Partisinin 98. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun , kimsenin şüphesi olması biz kazanacağız.”

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara “Gezici Tiyatro” gösterileri düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı “gezici çocuk tiyatro” gösterileri düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16-18 Nisan'da Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen oyunlarla çocuklar coşku dolu bir gün geçirdi.

Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatrocular tarafından sergilenen “Hayalci Tırtıl” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Masal kahramanları ile sohbet edip interaktif şekilde oyuna dahil olarak oyun içerisinde yer alan çocuklar, etkinlik boyunca eğlendiler.

Keyifli bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonunda kendilerine sunulan ikramlar ve minik hediyelerle evlerine döndüler.

– “Oyun yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaştı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, çocuklara sanatı, sosyalleşmeyi ve tiyatro kültürünü aşılamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, uzun süredir bölgemizdeki okulları destekliyoruz. Özellikle köy okullarının fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin daha geniş bir perspektifle dünyayı algılamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda profesyonel tiyatro oyuncularının sergilediği, çevre bilincini ve hassasiyetini artıran 'Hayalci Tırtıl' isimli çocuk oyununu bölgemizdeki ilkokul öğrencileri ile buluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oyun bölgemizdeki 3 okulda sergilendi ve yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaşmış olduk. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, bölgemizdeki okullara nitelikli eğitim prensipleri çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz.”