CHP Adayı Cevdet Akay; “İDDİALI KONUŞTU..”

CHP Adayı Cevdet Akay; “İDDİALI KONUŞTU..”

Yayın: 03.06.2015 10:11
Paylaş:
A+ A-

Dün Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulunan CHP Karabük Milletvekili Adayı Cevdet Akay,çarpıcı açıklamalar yaptı ve “CHP Bu Seçimi Ülke Genelinde de,Karabük Özelinde de birinci Parti olarak tamamlayabilir.Özellikle Karabük’te emeklilerden,taşeron işçilerinden,asgari ücretlilerden ve gençlerden çok büyük bir ilgi görüyoruz.Çok geniş bir kesim oy vereceğini söylüyor..” dedi.

CHP Milletvekili Adayı Cevdet Akay “Örgütlerimizle birlikte sıkmadık el,çalmadık kapı,girmedik işyeri bırakmıyoruz.CHP olarak insanları rahatsız eden fazla gürültülü bir Kampanya yapmıyoruz.Bunun yerine insanların ayağına gidiyoruz, görüşüyoruz, konuşuyoruz.CHP Karabük’te çok geniş kesimlerin desteğini alıyor..” ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Adayı Cevdet Akay “CHP Olarak biz insanlara yaşanabilir bir Türkiye vaat ediyoruz.Diğer Siyasi Partiler ise karşılıklı ithamlarla ve insanların yaşam standardına çözüm getirmeyecek sözlerle Kampanya yürütüyorlar.Örneğin Karabük’te Kredi Kartı batağına saplanmış kaç kişi var ve bu insanların tek kurtuluşu CHP.Emekli geçim sıkıntısı çekiyor,bu insanların yaşamını kolaylaştıracak olan tek Parti CHP.Karabük’te binlerce Taşeron işçisi var ve bunlara kadro verilmesini savunan,söyleyen tek Parti CHP..gibi görüşler dile getirdi.

Kendilerinin arkasında Hükümet veya Yerel Yönetim olmadığına da işaret eden CHP Karabük Milletvekili Adayı Cevdet Akay “Örgütlerimizle omuz/omuza verdik ve en geniş kesimlere ulaşmaya çalışıyoruz.Bu anlamda,Karabük’te en iyi çalışan Partinin CHP olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Seçmenle,insanlarla bire/bir görüşüyoruz çok olumlu tepkiler alıyoruz.CHP Hem Karabük özelinde,hem Ülke genelinde 7 Haziran Genel Seçimini Birinci Parti olarak tamamlayacaktır.Buna herkes inansın..” şeklinde görüşler verdi..”

CHP Milletvekili Adayı Cevdet Akay; “Örgütümüzle omuz/omuza yaptığımız çalışmalar devam ederken,gördüğümüz bir gerçeği de itiraf etmek isterim.Vatandaş büyük bir sıkıntı içinde,adeta,patlama noktasına gelmiş.O yüzden CHP’Yİ bir çıkış noktası olarak görüyor ve CHP’YE koşuyorlar.Bizim kampanya çalışması sırasında vatandaştan istediğimiz MUTLAKA SANDIĞA GİTMELERİ OY KULLANMALARI oluyor.Sandığa gidin oy kullanın oyunuzu bize verirseniz seviniriz diyoruz,ama,illa ki CHP’YE verin dayatması yapmıyoruz..” ifadelerini de kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Espiye’de kan bağışı kampanyası düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:36
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Espiye'de iftar sonrasında kan bağışı etkinliği düzenlendi.

Türk Kızılay ve Espiye Müftülüğünce Ulu Cami'de organize edilen etkinlikte, İlçe Müftüsü Osman Gülbe, Kur'an kursu öğrencileri, din görevlileri ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.

Gülbe, kan vermenin hem dini hem de toplumsal sorumluluk açısından değerli bir görev olduğunu söyledi.

Ramazan ayında kan bağışlarının düştüğüne dikkati çeken Gülbe, şunları kaydetti:

“Bunun sebeplerinden birisi oruçlu vatandaşlarımızın olması, bu nedenle vatandaşlarımızın iftardan sonra mobil kan aracına gelerek kan bağışında bulunmalarını önemle rica ediyoruz. Kan vermek, İslam dininin insan hayatına verdiği değere uygun olarak teşvik edilen bir uygulamadır. Müftülük olarak kurumsal manada, bu manalı çalışmaya destek olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı Kızılay'a kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.”