CHP Heyetinden Safranbolu TSO’ya Ziyaret

CHP Heyetinden Safranbolu TSO’ya Ziyaret

Yayın: 17.04.2015 10:04
Paylaş:
A+ A-

CHP Karabük Milletvekili Adayı Cevdet AKAY,CHP Karabük İl Başkanı Av.Erdoğan Dinçel,CHP Safranbolu İlçe Başkanı İbrahim Duman ile birlikte parti yönetimi Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ve Yönetim Kurulu Üyelerinden M.Osman İyigüngör’ü ziyaret etti.

CHP Karabük Milletvekili Adayı Cevdet Akay, ”7 Haziran’da ki seçimlerde partimizden milletvekili çıkarmak için parti teşkilatımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz,inşallah Karabüklü hemşerilerimizin desteği ile başarı bir seçim çıkaracağız” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ise, “7 Haziran seçimleri şimdiden ülkemize hayırlı olsun, Cevdet Akay beyefendiye adaylığı süresince başarılar diliyoruz” dedi.

Yorumlar

  1. Bırakın bu işleri

    CHP Safranbolu TSO yu ziyaret etmiş.2 TSO Üyesi gerisi CHP LİLER bırakın bu ziyaretleri 2 TSO ludan birisi Mehmet Ali Şahinin yeyeni.Noldu ziyaretler yaptık.CHP çalışıyor.Esnafa gidin tek tek esnafı dolanın size çalışıyorlar diyelim.
    Arkadaş sizin yaptığınız hiç iş yapmayıp yapıyor görünmek.CHP nin çok ciddi bir şansı vardı sayenizde uzalmaya başlayacak galiba.Şimdi İl Başkanı Bayram olsaydı azınızı doldura doldura eleştirirdiniz demi.Ne yaptınıza bir bakın

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çilek Mobilya, 23 Nisan’ı “Çilek’le Düşle” resim yarışmasıyla kutladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 08:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Çilek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılını kutlamak için “Çilek'le Düşle” temalı resim yarışması düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Çilek Mobilya çalışanları, bayileri ve bayi çalışanlarının 6-9 yaş arası çocuklarına açık olarak gerçekleştirilen yarışma kapsamında, çocuklar, düşlerindeki 23 Nisan'ı tuvale yansıtarak yaratıcılıklarını sergiledi.

Yarışmada dereceye giren çocuklar farklı hediyelerle ödüllendirildi. Birinci, ikinci ve üçüncü olan çocuklara çeşitli hediyeler verildi. İlk ona girenler ise resim seti kazanma şansını elde etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, şirket olarak yalnızca mobilya üretmediklerini, çocuklar büyürken onların hayallerinin büyütmesine de katkı sunmayı amaçladıklarını kaydetti.

Çilek, bu özel günde tüm dünya çocuklarının şirketin odağında olduğunu vurgulayarak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın çalışanlarımızın bayilerimizin ve bayi çalışanlarımızın çocuklarıyla birlikte kutlamak istedik. Yarışmaya katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor, onlara mutlu bir bayram diliyorum.” ifadelerini kullandı.