CHP İl Başkanı Dinçel’den Cevap Gelmedi…

CHP İl Başkanı Dinçel’den Cevap Gelmedi…

Yayın: 26.01.2016 10:31
Paylaş:
A+ A-

Son günlerde Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı Av.Erdoğan Dinçel ile Karabük belediye başkanı Rafet Vergili arasında yaşanan söz düellosunda, son olarak belediye başkanı Vergili”nin “kendisini Karabük’ü sallamaya davet ediyorum”sözlerine CHP İl başkanından yanıt gelmedi.

Özellikle 1 Kasım seçimlerinde her iki taraf arasında başlayan sözlü sataşma son zamanlarda büyük tartışmalara neden olmuş,ilk olarak CHP İl başkanı Erdoğan Dinçel,belediye başkanı Rafet Vergili ve AK Parti yöneticilerine karşı eleştirilerde bulunmuştu.

Yeşil mahallede bulunan binanın Karabük Valiliğine verilmesi konusu ile alevlenen tartışmada,birçok konuda belediye başkanı Rafet Vergili ve AK Parti yöneticilerine karşılık sert eleştirilerde bulunan CHP İl başkanı Dinçel’in özellikle ben konuşursam Karabük sallanır cümlesine karşılık son olarak açıklama yapan Vergili, “CHP İl başkanını Karabük’ü sallamaya davet ediyorum” demişti.

Başkan Vergili’nin bu sözlerinden sonra CHP İl başkanı Av.Erdoğan Dinçel’den henüz bir ses çıkmazken,belediye başkanının bu söylemine karşı nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu.

Yorumlar

  1. karabük

    Her iki parti temsilcisinden de Karabük’ü polemiklerle değil icraatlerinizle ve projelerinizle sallamanızı bekliyoruz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çatalzeytinliler Derneği’nin geleneksel iftarı yoğun ilgi gördü

Yayın: 28.03.2024 18:47
Paylaş:
A+ A-

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ramazan iftarına bu yıl rekor düzeyde katılım oldu.

Yaylacık’ta kahveler meydanında düzenlenen iftar programına siyasi parti adayları, muhtar ve muhtar adayları da katılım sağlarken mahalleli yoğun ilgi gösterdi.

Geleneksel Yaylacık ramazan iftarı organizasyon komitesi bir mesaj yayımlayarak katılımcılara teşekkür etti. Komite mesajında; “Geleneksel Yaylacık iftarımıza katkılarından dolayı;

Çatalzeytin yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kuruluna, Dernek üyelerimize,

Karabük Yaylacıkspor kulübü sporcuları ve yönetim kuruluna,

Her memleketten gönüllü hayırsever dostlarımıza,

iftarımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan 1300 değerli misafirlerimize,

bizzat arayarak ve mesaj atarak mazeretleri dolayısı ile katılamayan kardeşlerimize,

organizasyon komitesine, yardımlarını esirgemeyen yemek dağıtım ekibine,

aşçımıza ve yardımcı ablalarımıza etkinliğimizin başlangıcından bitişine kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kulandı.

Karabük Çatalzeytinliler Derneği Başkanı Ozan Şentürk de yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi şöyle seslendi; “1300 kişiye yakın misafirlerimizle Bugün burada güzel bir birlikteliği ortaya koyduk. İftarımıza katılım sağlayan tüm siyasi parti yöneticilerine, mahalle sakinlerimize, uzaktan yakından katılım sağlayan herkese tek tek teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun, Allah bizi onlardan ayırmasın. Ramazan; gönüllerin, insanların bir araya geldiği, sofrada buluştuğu bir aydır. Biz de bugün bunu gerçekleştirdik. Her yıl burada iftar programımızı yapıyoruz. Her yıl da aynı şekilde o heyecanı görüyoruz.

İyi ki varsınız. Destek veren ve katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun Allah yardımlarını kabul etsin.”