CHP İl Yönetiminden Başkan Köse’ye Ziyaret

CHP İl Yönetiminden Başkan Köse’ye Ziyaret

Yayın: 19.04.2019 23:42
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, İl Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ertan ve Merkez İlçe Yönetimi Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi ziyaret ettiler.

Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Çakır, “Sayın Başkanımıza hayırlı olsun ve başarı dileklerimizi iletmek üzere buradayız. Elif hanımın Safranbolu için büyük bir fırsat olduğunu, çok önemli ve güzel projelere imza atacağına inanıyoruz. Bir kez daha başarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Eli Köse ise, “Gerek İl gerek Merkez İlçe gerek İlçe Teşkilatımız ve en önemlisi bizlere güvenen ve inanan halkımız ile saygı ve sevgi çerçevesinde güzel bir seçim sürecini tamamlayarak seçim sürecini tamamladık. Yine seçim sürecinde de belirttiğimiz üzere amacımız Safranbolu ve Safranbolulu hemşerilerimize layığı ile hizmet edebilmek. Bu anlamda da verilen desteklere teşekkür ediyorum. Bizler Safranbolu olarak büyük bir aileyiz. İnşallah ilçemiz adına önemli çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ben Sayın İl ve merkez İlçe Başkanlarımız ile Yönetim Kurullarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Tokat’ta depremden etkilenenlere psikososyal destek

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:36
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekipleri, gece boyunca Tokat'ın Sulusaray ilçesindeki depremden etkilenen bölgelerde vatandaşlara psikososyal destek hizmeti verdi.

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatıyla psikososyal destek ekipleri sahada görevlendirildi.

Özellikle depremin etkisinin fazla hissedildiği köylerde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, vatandaşlarla bir araya geldi.

Oluşturulan 20'den fazla ekip görüşmeler yaparak psikososyal destek verdi, geceyi dışarıda geçirmek zorunda kalanları kent merkezindeki misafirhanelere yönlendirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının psikososyal destek ekiplerinin çalışmalarını bugün de sürdüreceği belirtildi.