“CHP-İYİ Parti Seçim İşbirliğinden Çok Umutlular..”

“CHP-İYİ Parti Seçim İşbirliğinden Çok Umutlular..”

Yayın: 12.02.2019 21:02
Paylaş:
A+ A-

Uzunca bir süredir “yapıldı/yapılacak gibi bir bekleyişin hüküm sürdüğü..” CHP-İYİ Parti arasında ki Seçim İşbirliği bağlamında,Ortak bir Basın Toplantısı yaparak,son noktayı koyan CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır ile İYİ Parti Karabük İl Başkanı Mehmet Aksoy “ İki Parti arasında sürdürülen Seçim İşbirliği çalışmaları hakkında..” Basın mensuplarına kısa bilgiler vererek “Göreceksiniz CHP-İYİ Parti arasında yapılan bu Seçim İşbirliği çok başarılı sonuçlar verecektir..” anlamında sözler ettiler.

İlk sözü alan CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır,süreci anlattı ve “İYİ Partili Kardeşlerimizle uzunca bir süredir bu görüşmeleri yapıyorduk ve takdir edersiniz ki bu kolay bir süreç değildi.Ancak çarşı veya sokakta kimi görsek bu Seçim İşbirliğinin mutlaka kurulmasını istiyorlardı ve bu İşbirliği Kamuoyu vicdanının ortak talebi ile ve ortak akılla olmuştur.CHP Genel Merkezinin CHP Belediye Başkan Adayını çekmesi ve Karabük Merkez,Eskipazar,Eflani Belediye Başkan Adaylıklarında İYİ Partini,Safranbolu,Yenice,Ovacık İlçelerinde ise CHP Adaylarının desteklenmesi kararı ile bu işbirliği vücut kazanmıştır..” şeklinde ifadeler kullandı.

Daha sonra söz alan İYİ Parti Karabük İl Başkanı Mehmet Aksoy da “CHP İl Başkanı arkadaşımın dediği gibi uzunca bir süreçtir devam eden görüşmelerimiz Parti Genel Merkezlerimize ortak bir metin olarak gönderdiğimiz yazı uyarınca ve olumlu biçimde sonuçlanmıştır.CHP-İY Parti Seçim İşbirliği bu manada çok başarılı sonuçlar alacaktır..” manasında kısa bir açıklama yaptı.

Bu arada CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır “İYİ Parti ile yapılan Seçim İşbirliği çerçevesinde,İYİ Parti Karabük Belediye Başkan Adayı olarak Sayın DURSUN ALTIPARMAK’I tespit etmiştir.CHP Olarak bize düşen ödev Seçim İşbirliği yaptığımız İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Sayın DURSUN ALTIPARMAK’A gereken desteği vermek olacaktır ve bu desteği de sonuna kadar vereceğimizden kimsenin kuşku duymaması gerekir..” yolunda ifadeler kullandı.

2 kişi görüş bildirdi

  1. Refik eryılmaz

    Sayın basın mensupları
    Sormadınız mı.
    Karabük il ve ilçe başkanlıkları
    Sadece merkez ilçe ve Safranbolu ilçe mi .
    Nerde
    Yenice eflani eskipazar Ovacık ilçe başkanları
    Nerde
    Kadın kolları
    Nerde
    Gençlik kolları
    Nerde
    Il yonetimleri.
    Nerde
    Ortak aday
    Nerde
    Çekilen aday.
    Nerde……

  2. yahya

    ittifak Safranbolu ve yenicede avantaj sağlayabilir ama diğer yerlerde sorun olmaz diye düşünüyorum.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.