“CHP Lokaline Asılan Pankart 1.5 Saat İçerisinde İndirildi..”

“CHP Lokaline Asılan Pankart 1.5 Saat İçerisinde İndirildi..”

Yayın: 15.04.2021 09:19
Paylaş:
A+ A-

CHP İl Lokaline asılan “128 milyar dolar nerede..” pankartı,Valinin emri ile 1.5 saat içerisinde Emniyet Güçleri tarafından indirildi.CHP Karabük İl Başkanı Abdullah ÇAKIR “Gelen yazıda Sayın Valimizin emirleri doğrultusunda,astığımız pankart,Emniyet Güçleri tarafından indirilecektir..” şeklinde açıklama yaparak “Anayasal haklarımız,ifade özgürlüğümüz,Siyaset yapma hakkımız engellenmektedir..” ifadelerini kullandı.

CHP İl Lokaline asılan “128 MİLYAR DOLAR NEREDE..” yazısını içeren  bir pankart Karabük Valisinin emri ile ve Emniyet Güçleri tarafından 1.5 saat sonra indirildi.Konuya ilişkin Parti önünde bir açıklama yapan CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır “Bize gelen yazıda,pankartın,Sayın Valimizin emirleri doğrultusunda indirileceği  belirtildi..” ifadelerini kullandı.

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır “ Pankartın indirilmesi için gösterilen gerekçe de Cumhurbaşkanlığı Sarayı veya Külliyesine atıf yapıldığı gibi ifadeler var.Bu kesinlikle doğru değil,zira astığımız pankartta Cumhurbaşkanlığı sarayını veya külliyesini çağrıştıracak en küçük bir ibare yok.Biz demokrasi adına Karabük’te ve Ülkede 128 milyar dolar nerede diye sormaya devam edeceğiz..” yolunda da açıklamalarda bulundu.

CHP İl Başkanı Abdullah Çakır ayrıca “Anayasal haklarımız,ifade özgürlüğümüz,engellenmeye çalışılıyor,Siyaset yapma hakkımız engelleniyor.Bize göre suç işleniyor.128 milyar dolar nerede diye sormak suç mu.Pankartı indirmek için Emniyet Güçleri şu an içeri de çalışmalar yapıyorlar..” dedi.

“Hakkınızda yasal bir kovuşturma yapılacak mı..?” yolunda ki bir soru üzerine de CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır “Olabilir,biz her şeye açık halde bekleyeceğiz.Ülke genelinde bazı yerlerde CHP’LİLER için asılan bu pankartlar nedeni ile kovuşturma açıldığını biliyoruz..” şeklinde görüşler dile getirdi ve asılan pankart 1.5 saatlik bir süre zarfından Emniyet Güçleri tarafından kaldırıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

LG’nin 2024 serisi LG OLED evo modelleri Türkiye’de ön satışa çıkıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – LG Electronics Türkiye, en gelişmiş OLED teknolojisine sahip 2024 OLED evo TV serisini tüketicilerin beğenisine sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, LG Electronics’in resmi web sitesi üzerinden ön siparişe açılan seride LG OLED evo G4 ve C4 modelleri için özel bir kampanya da başlatıldı.

5 Mayıs'a kadar sürecek olan söz konusu kampanya kapsamında, seçili modelleri ön siparişle alan tüketicilere LG StanbyMe ekran veya GX Soundbar hediye ediliyor. Ayrıca, StandbyMe veya GX Soundbar için montaj ve kurulum hizmeti de ücretsiz olacak.

Yeni seride yer alan 83, 77 ve 65 inç büyüklüğündeki LG OLED evo G4 ve 83 inç LG OLED evo C4 modelleri, LG'nin yeni Alpha 11 AI işlemcisi ile donatıldı.

Geliştirilmiş yapay zeka performansı ile daha canlı ve gerçekçi görüntüler sağlayan TV'ler, her pikselin parlaklığını artırma özelliğine sahip Maksimum Parlaklık Artırıcı teknolojisi sayesinde, parlak ortamlarda dahi mükemmel görüntü kalitesi sunuyor.

LG Electronics Türkiye'nin sunduğu bu özel ön sipariş kampanyası, yalnızca LG'nin online mağazasında geçerli olacak.