CHP Merkez İlçe Başkanı 2 Oy Farkla Erten Oldu

CHP Merkez İlçe Başkanı 2 Oy Farkla Erten Oldu

Yayın: 06.01.2020 20:47
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanlığında yapılan seçimde 79 oy alan Mustafa Erten yeniden göreve geldi.
Karabük Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu’ndaki olağan genel kurul toplantısı CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin divan başkanlığında yapıldı. Merkez ilçe başkanlığı için mevcut başkan Mustafa Erten ve Hidayet Aygün yarıştı. Yapılan seçimde Erten 79 oy, Aygün 77 oy alırken, 2 oy ile tekrar ilçe başkanı Erten oldu.
Seçim sonrası konuşan CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.
Kongreye, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İYİ Parti İl Başkanı Dursun Doğan ve çok sayıda partili katıldı.

Yorumlar

  1. kemal

    yerel seçimde onca belediye almışsınız ama ilçe kongresindeki salona bakın neredeyse boş. hiç yakışmamış ana muhalefet partisine. il başkanı da fotoda yok.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bulancak’ta kortej yürüyüşü yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 00:12
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Bulancak ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında kortej yürüyüşü ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bulancak Belediyesince organize edilen kortej yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu. Burada animasyon ve gölge oyunları sahnelendi.

Havai fişek gösterisiyle devam eden etkinlikler, konserin ardından tamamlandı.

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü en güzel şekilde kutladıklarını belirtti.