CHP Milletvekili Adayları Yoğun İlgi Görüyor

CHP Milletvekili Adayları Yoğun İlgi Görüyor

Yayın: 14.10.2015 10:34
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Av. Erdoğan Dinçel ve Gülsün Beniç, yaptıkları seçim çalışmaları kapsamında merkez ve ilçelerde halkla bütünleşiyorlar.

CHP Milletvekili Adayları Av. Erdoğan Dinçel ve Gülsün Beniç’in seçim çalışmaları için gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıkları haber veriliyor.

Bu kapsamda yaptıkları çalışmalar ile ilgili bir değerlendirme yapan Milletvekili Adayı Av. Erdoğan Dinçel yaptığı açıklamada; “Partimize bize büyük bir ilgi var. Vatandaşlar yolda yolumuzu çeviriyorlar oyumuz size diyorlar. İnşallah 1 Kasım akşamı gülen taraf biz olacağız. Emekliler, yaşlılar, taşeron işçiler, asgari ücretli çalışanlar gibi AKP iktidarlarında sürekli ezilen kesimler Partimize yoğun ilgi gösteriyorlar. Bu da CHP’nin halkı ne kadar iyi okuduğunun, halkın sorunlarını ne kadar iyi analiz ettiğinin bir göstergesi. Bunun bir diğer göstergesi de 13 yıldır iktidar olan bir partinin CHP’nin vaatlerini kopyalaması. Biliyorsunuz bize kaynak nerede diye soran AKP asgari ücreti 1300 TL’ye çıkarma vaadinde bulundu. Ancak burada vatandaşlarımızın dikkatini çok önemli bir noktaya çekmek istiyorum. Ali Babacan AKP’nin bu vaadini 2016 sonunda hayata geçireceğini açıkladı. Yani AKP asgari ücreti ancak 2017’de 1300 TL yapacak. Zaten asgari ücret normal artışıyla 2017’de otomatik olarak 1300 TL’ye yakınlaşıyor. Aslında AKP asgari ücreti artırmış olmuyor, seçmeni kandırmış oluyor. Dolayısıyla vatandaşlarımız CHP’nin kötü kopyalarına itibar etmesinler, bunlardan uzak dursunlar” dedi.

CHP ikinci sıra Milletvekili Adayı Eğitimci Gülsün Beniç ise yaptığı açıklamada, Karabük’ün bir evladı olduğunu ifade ederek, “Kadınlar olarak sesimizi çıkarmalıyız. Bu ülke kolay kolay elde edilmedi. Bu seçimde var gücümüz ile çalışacağız, çalışıyoruz da zaten. Seçim gezilerimizde küçükten büyüğe her kesimin sorunlarını dinliyoruz ve bu sorunların da CHP İktidarında çözüleceğini anlatıyoruz. Kazanmak için mücadele etmemiz gerekiyor. Ülkemizde olup bitenleri anlatalım. CHP tarihinde görülmediği kadar halk tarafından ilgi ile karşılanıyor Karabük’te. Bizim hedefimiz 1. Parti olmak. Karabük’ten milletvekili çıkarma konusunda oldukça kararlıyız ve kesinlikle çıkaracağız ve buna olan inancımız sonsuz” açıklamasına yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İntihar Girişimi

Yayın: 25.04.2024 15:07
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün girişinde, Eski Valilik Binası önünde bulunan üst geçitte intihar girişimi oldu. İntihar girişimi kısa sürede engellendi. Bilgiler geldikçe güncellenecektir.