CHP Safranbolu İlçe Başkanlığından İttifak Açıklaması

CHP Safranbolu İlçe Başkanlığından İttifak Açıklaması

Yayın: 04.02.2019 20:02
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu İlçe başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada,”İttifak görüşmeleri için her zaman kapımız açıktır”ifadelerine yer verildi.

Konu ile ilgili yapılan değerlendirmede,”CHP Safranbolu ilçe başkanlığı olarak, Safranbolu’da seçim ittifakı yapmak için her türlü görüşme ve çabalarımıza rağmen ittifak sağlanamamıştır. Ancak iyi parti belediye başkan adayı Mustafa Özata’nın ittifak görüşmelerine açık olduğunu belirten çağrısına ilçe başkanlığı olarak bir açıklama yapma gereği duyduk.

Safranbolu ilçe başkanlığı olarak biz sürecin başından beri her türlü görüşmeye hazır olduğumuzu gösterdik. Partimizde aday adayı belirleme sürecinde Sayın Elif Köse’nin aday adayı olması üyelerimiz arasında çok olumlu bir enerji yaratmış, bu durum Aralık ayında partimizde yapılan eğilim yoklamasında da açık biçimde ortaya konulmuştur. Üyelerimiz ve Safranbolu halkı tarafından büyük bir teveccühle karşılanan Sayın Elif Köse’nin adaylığı, 4 Ocak’ta yapılan Parti Meclisi toplantısında da onaylanarak kesinleşmiştir.

Bir aydır adayımızla yaptığımız saha çalışmaları sırasında halkımızdan aldığımız, bize çalışma şevki veren olumlu karşılıkların sürekli arttığını gözlemlediğimiz bir ortamda CHP Safranbolu ilçe başkanlığı olarak Elif Köse’nin başkan adaylığında işbirliği yapmaya hazırız.

İYİ Parti teşkilatı ile işbirliği yapmayı baştan beri çok istedik ve her düzeyde görüşmeler yapılmıştır. Halen üzerinde konuşabileceğimiz pek çok konu varlığını sürdürmektedir. Bizim İYİ Parti teşkilatına kapımız her zaman açıktır”ifadelerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

arabam.com mart ayı ikinci el ilan verilerini açıkladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – arabam.com, mart ayındaki ikinci el ilan verileriyle hazırlanan analizini yayımladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, mart ayı ikinci el ilan verileriyle hazırlanan analizde ikinci el araç sektöründe hareketlilik başladı. Mart ayında ikinci el araç fiyatlarında yüzde 1 artış gözlemlendi. Artış, daha çok 800 bin liranın üzerindeki araçlara yansıdı.

Sıfır araçlardaki kampanyaların bitişi ve fiyat artışları, ikinci el araç fiyatlarını da yukarı yönlü etkileyeceği sinyalini verirken, yükselişe geçeceği ön görülen ikinci el otomobil arzı ile birlikte fiyat artışının da enflasyondaki değişimi gelecek aylarda yakalaması bekleniyor.

İkinci el araçların ortalama fiyatı 679 bin lira 4 kuruş olurken, 5 yaşa kadar olan araçların ilan oranı arttı. Mart ayında ilanı en çok görülen markalar Fiat, Renault, Volkswagen, en çok görüntülenen modeller ise Clio, Astra, Megane oldu.

– Yaşı genç araçların ilan sayısı arttı

arabam.com'da mart ayında 5 yaşına kadar olan araçların oranı yüzde 2 artarak, ilanlarda yüzde 18 ile yer aldı. 10-20 yaş arası araçlarda ise yüzde 1,2 azalma görüldü. Ayrıca, düz vitesli araçların da ilanlardaki oranı yüzde 2 azaldı.

İlanlarda 800 bin liranın üzerindeki araçlar, ağırlıklı 1 milyon lira üzerindeki araçlar olmak üzere, yüzde 2 arttı. İlanlardaki 500 bin lira 1 kuruş – 600 bin lira fiyat aralığındaki araçlar ise yüzde 1 azaldı.

500 bin lira ve altı araçların ilan oranı yüzde 47, 500 bin lira 1 kuruş – 600 bin lira aralığındaki araçlar ile 1 milyon lira ve üzeri araçların oranı ise yüzde 12 oldu.

600 bin lira 1 kuruş – 700 bin lira aralığındaki araçların oranı yüzde 11, 800 bin lira 1 kuruş – 1 milyon lira aralığındaki araçların oranı yüzde 8 ve 1 milyon liranın üzerindeki araçların oranı yüzde 12 oldu.