CHP’den” HES” Tepkisi..

CHP’den” HES” Tepkisi..

Yayın: 18.02.2018 21:09
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Çakır Şeker Kanyonuna yapılması planlanan HES’e tepki göstererek “Sessiz kalmayacağız ve HES’lere geçit vermeyeceğiz” dedi.

Çakır konuya dair yaptığı açıklamada,”1999 yılında Doğal Hayatı Koruma Vakfı tarafından dünyanın biyolojik çeşitlilik açısından en değerli ve acil olarak korunması gerekli 100 Orman alanı içerisinde bulunan 33 ağaç ve 8 ağaççık çeşidi ile renkli orman alanı olan Yenice ormanlarının HES’lerle yok edilmeye çalışılmasını kabul etmiyoruz. Su yenilenebilir bir kaynaktır, ancak plansızca yapılan HES’ler akarsularımızı vadileri ve bu vadilerdeki can damarlarımız ağaç bitki çeşitlerimizi kurutmaktadır.

Doğru enerji politikasının ilk koşulu doğayı ve doğal kaynakları korumaktır. Yöre halkına sormadan, yöre halkını yok sayarak yapılan HES’lere dur demeliyiz. Doğanın yararına olmayan hiçbir şey kamunun yararına olamaz. Doğaya zarar veren halka da zarar veriyor demektir”dedi.

2 kişi görüş bildirdi

  1. Celal kanca

    Sende boş konuşuyosun senin partindende il genel meclisi üyesi varmış sordunmu neye göre evet demiş

  2. Marzich

    Marzich in belediyeye 30 trilyon verdiği söyleniyor.
    Chp den açıklama bekliyoruz.
    Şu belediyeye de eleştiri yapın artık

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.