CHP’den Karabük Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

CHP’den Karabük Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Yayın: 28.07.2016 10:34
Paylaş:
A+ A-

“Ülkemize Hep Birlikte Sahip Çıkacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Erdoğan Dinçel, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Durum,İl yönetim kurulu üyesi Hamdi Ulupınar ve Karabük Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette ilk konuşmayı Dernek Başkanı Metin Kaya yaptı. Başkan Kaya “Yaklaşık iki ay önce genel kurulumuzu yaptık. Yeni hizmet binamızı çok yakında hizmete açacağız. Bir kaç eksikliğimiz kaldı, önümüzdeki günlerde yeni hizmet binamızı açacağız. Ben Karabük’te tüm siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin başkanları ile el ele verip Karabük’ün menfaatleri için güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya 15 Temmuz günü yapılan darbe girişimi ile ilgili de yaptığı konuşmada “Bu darbeye karşı iktidar, muhalefet ve sivil toplum örgütleri ile birlik oldu ve bu girişimi önledi. Cumhuriyet Halk Partisi darbe girişimi ve darbe girişim sonrası çok güzel bir sınav verdi. Ülkemizi çok önemli bir süreçten geçiyor. Bu nedenle bizlere önemli görevler düşüyor. Bu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız” dedi.

Karabük Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetimine başarılar dileyen Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Erdoğan Dinçel; “İki ay önce genel kurulunuzu yaptınız ziyaretimiz biraz gecikti ancak yeni yerine taşınmanızı bekledik. Ancak ziyaretimiz bugüne nasip oldu. Ben sizlere yeni görevimizde başarılar diliyorum. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kritik bir dönem yaşıyoruz. Göz göre göre bizlerin ikazına rağmen ne yazık ki bugünlere geldik. Bazı önlemlerin çok önceden alınmasını gerekiyordu. Bu önlemlerin alınması için darbe girişimi olması gerekiyordu. Ülke genelinde darbeye karşı hep birlik olduk ve karşı koyduk. Bu demokrasi adına çok önemli bir gelişme. Ben son olarak şunu belirtmek istiyorum. Geçmişin muhasebesini mutlaka yapmalıyız. Bunu yaparken yen ihatalara ver vermemeliyiz. Ben bu gösterilerin fazla abartıldığını, uzatıldığını ve bir siyasi gösteriye dönüşeceği kaygısını taşıyorum. Umarım bunlar son bulur” sözlerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdüründen Birlik Medya’ya ziyaret

Yayın: 18.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medyayı ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Karabük’e tayini çıkan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medya’ya iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ile görüşen Özcan “ Birlik Medya çalışanlarını sizin vezninizde tebrik ediyorum. Karabük’te hem yazılı hem de internet ortamında hizmet veriyorsunuz. Bizlerin gözü kulağı oluyorsunuz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getiren Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ise “ Bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum.Birlik Medya olarak tüm kurumu ve kuruluşların her zaman yanındanız, Yapacağınız her türlü çalışmalarınızda hem gazetelerimiz de hem de internet sitelerimizde sizlere destek olacağız” dedi.