Çocuk Hastalıkları Uzmanı Göreve Başladı

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Göreve Başladı

Yayın: 19.05.2015 09:58
Paylaş:
A+ A-

Daha önce 5000 Evler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde, Özel Vitamin Çocuk Sağlığı Merkezi ve Özel Medikar Hastanesinde görev yapan, Yenidoğan ve çocuk hastalıkları konusunda büyük bir deneyim, bilgi ve beceriye sahip olan Uz.Dr.Erkan Doğan, 18.05.2015 tarihinde KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başlamıştır.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.İsmail KARA “Bölgesinde gerek hekim sayısı gerekse de tıbbi cihaz ve donanım açısından büyük bir öneme sahip olan Eğitim ve Araştırma Hastanemiz cazibeliğini git gide artırmakta, büyük illere olan sevk sayısını gün geçtikçe azaltmakla birlikte çevre illerden de hastaların tercih ettiği sağlık kurumu olmaya başlamıştır. İlimize alanında uzman yeni hekimler kazandırmayı ve sağlık sunumunda daha da iyiye gitmeyi hedefliyoruz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Ters Yönde İlerleyen Otomobile 9 Bin 574 Lira Ceza

Yayın: 25.04.2024 09:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te ters yönde ilerleyen otomobile 9 bin 574 lira idari para cezası uygulandı.

Karabük-Ankara kara yolunda ters yönde ilerleyen otomobilin görüntüsünün sosyal medyada yer alması üzerine polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Çalışma sonucu aracın plakası tespit edildi.

Aracın sahibine, tescil plakası üzerinden, ters yönde ilerlemesi ve muayenesinin olmaması dolayısıyla toplamda 9 bin 574 lira idari para cezası kesildi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!