Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Yayın: 27.04.2015 09:45
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı münasebeti İle düzenlenen geleneksel çocuk şenliği 25 Nisan 2015 Cumartesi günü 13.00 ile 18.00 saatleri arasında Misak-ı Milli meydanında gerçekleşti.

Safranbolu belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl Misak-ı Milli Meydanında kurulan ve çocukların gönüllerince eğlendiği Oyun Köyü – Çocuk Şenliği bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.
Meydana kurulan, dev langırt, kayak gibi oyun alanlarını da hınca hınç dolduran çocuklara Safranbolu Belediyesi tarafından pamuk şekeri ve patlamış mısır ikramı yapılırken, Safranbolu Belediye başkanı Dr. Necdet Aksoy’da minikleri yalnız bırakmadı.

Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Aksoy; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Safranbolu’da çocuklarımızı eğlendirmek, bahar neşesini onlarla paylaşmak için her yıl oyun köyü kuruyoruz. Bu yıl da bütün çocuklarımız gönüllerince akşama kadar eğlenecekler. Safranbolu Misak-ı Milli Meydanı bu güne kadar yaşadığı en mutlu anlardan birisini bu gün yaşayacak. Kıymetli çocuklar hepinizi sevgi ile öpüyorum. Geleceğimizin aydınlığı sizlerin gözlerinde parlıyor. Yine geleceğimizin teminatı olan bu güzel çocuklarımızın sahibi olan anne ve babalar, hepiniz meydanımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.