Çocuklar İçin Panayır Kurulacak

Çocuklar İçin Panayır Kurulacak

Yayın: 31.08.2018 21:22
Paylaş:
A+ A-

Bu yıl 19’uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivalinde çocuklar da unutulmayacak. 7-8-9 Eylül tarihleri arasında Festival programı kapsamında çocuklar için 10 Mahallede ve bazı köylerde panayır kurulacak.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen festivalde kentin pek çok bölgesinde onlarca etkinlik düzenlenecek.

Mahalle aralarına kurulacak panayırlarda geleneksel oyunlar genç nesillere aktarılacak. Geçmişten bugüne unutulmaya yüz tutmuş oyunlar, animasyonlar ve interaktif oyunlar ücretsiz olarak çocuklarla buluşturulacak. Geçtiğimiz yıl yoğun ilgi gören ‘’Oyun Köyü’’de 7-8-9 Eylül tarihleri arasında perşembe pazarına yerini alacak.

19’uncu kez düzenlenecek olan Festivalde Kültür ve Sanatın bir arada görüleceğini belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer şu sözlere yer verdi’’Gelecek kuşakları en iyi şekilde yetiştirmek için birbirinden farklı sosyal faaliyetleri kentimizde gerçekleştiriyoruz. 19.kez düzenlenecek olan festivalimizde de çocuklarımız için etkinlikler düzenledik, amacımız bu festivalde 7’den 70’e her yaş gurubu vatandaşımızın etkinliklerden yararlanmalarını sağlamaktır’’dedi.

Ürkmezer şu sözlerle devam etti’’ festival programı kapsamında ‘’Mahalle aralarına ve bazı köylerimize kurulacak olan panayıra ve Oyun Köyü’ndeki etkinliklerimize tüm çocuklarımız davet ediyorum’’ifadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.