Çöp Kamyonu Devrildi: 2 Yaralı

Çöp Kamyonu Devrildi: 2 Yaralı

Yayın: 26.06.2015 10:54
Paylaş:
A+ A-

Karabük-Ankara Karayolu üzerinde başka bir aracın sıkıştırması sonrası çöp kamyonu yoldan çıkarak devrildi. Kazada 2 temizlik işçisi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yüksel Aslan (40) idaresindeki 06 FE 0881 plakalı çöp kamyonu Karabük – Ankara karayolu üzerinde seyir halinde iken bir başka aracın sıkıştırması sonrası yoldan çıkarak devrildi. Sürücü Aslan kazayı yara almadan atlatırken yanında bulunan temizlik işçilerinden Recep Aysan ve Orhan Misoğlı ise yaralandı. Yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonra devrilen çöp kamyonu vinç yardımı ile olay yerinden kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KTÜ’den “Haydi KTÜ’yü Sen İfade Et” temalı slogan yarışması

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 08:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörlüğünce “Haydi KTÜ'yü Sen İfade Et” temalı slogan yarışması düzenlenecek.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, ülke genelini kapsayan yarışmaya başvuruların 15 Nisan 2024 tarihine kadar KTÜ'nün resmi internet sitesi üzerinden veya “www.ktu.edu.tr/bks2024” adresinden yapılabileceği belirtildi.

Jüri değerlendirmesinin 15 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı ve sonuçların 8 Mayıs'ta kamuoyuna duyurulacağı vurgulanan açıklamada, yarışmanın birincisine 20 bin lira, ikincisine 10 bin lira, üçüncüsüne ise 5 bin lira ödül verileceği kaydedildi.

Açıklamada, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'nın şu görüşlerine yer verildi:

“KTÜ olarak öğrencilerimizin ve toplumun üniversitemizi nasıl gördüğünü, hangi değerleri önemsediğini bu yarışma ile öğrenmeyi amaçlıyoruz. Sloganlar, üniversitemizin ruhunu ve misyonunu yansıtmalıdır. Bu yarışma, katılımcılara KTÜ'yü ifade etme ve üniversitemizin kimliğine katkıda bulunma fırsatı sunacak. Belirlediğimiz slogan, uzun yıllar KTÜ'yü temsil edebilecek.”