“Cumapazarı-Bulak Kavşağı Arasında Kesintisiz Karayolu..”

“Cumapazarı-Bulak Kavşağı Arasında Kesintisiz Karayolu..”

Yayın: 16.06.2019 22:58
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 31 Mart Yerel Seçimleri sırasında,Karabük Halkına verilen “KESİNTİSİZ KARAYOLU..” hakkında Gazetemize bilgi vererek “İlk çalışmaları başlatmak üzere harekete geçtik..” diyerek “Bu konular ile ilgili uzman Firmalarla temasa geçtik.Geçtiğimiz günlerde bir Heyet gelerek, ilk etap çalışmalara başladı..” dedi.

Belediye Başkanı Rafet Vergili “Bu devasa bir proje,öncelikle alt ve üst geçitler nerelere yapılacak,nasıl yapılacak, anılan yol üzerinde detaylı bir çalışma yaptılar. Gelen Heyet bu çalışmalarına ilişkin,geniş bir bilgi sunumu yapacaklar.Raporlarını verecekler ve bu arada işin maliyeti ile ilgili de çalışmalarını çıkartacaklar.Bunlar bir hazırlık aşamasından geçecek elbet..” bilgilerini verdi.

Cumapazarı ile Bulak Köyü Kavşağı arasında yapılması planlanan KESİNTİSİZ KARAYOLU projesi ile ilgili olarak “Gelen Heyetin yaptığı çalışmaların sonuçları Karabük Belediyesi’ne verildikten sonra..” olayın ihale aşamasına gelmesi arasında belirli bir zaman geçeceğine dikkat çeken Karabük Belediye Başkan Rafet Vergili “ Bizim bu devasa projeyi gerçekleştirecek maddi imkanlarımız hazır sayılır.Parasal olarak herhangi bir sıkıntı çekmeyiz..” şeklinde iddialı bilgiler de verdi.

Bu konu ile ilgili “Karayolları ile bır sıkıntı çıkabilir mi..?” şeklinde ki sorumuzu da cevaplayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili “Hiçbir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Karayolları bilakis böyle bir yatırımdan mutluluk duyar.Yapılan temaslardan bu yönde ve olumlu bilgiler aldığımızı söylemem de bir sakınca yok.Karayolları ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum..” yolunda da bilgiler verdi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili “Bu devasa ve çok yönlü bir proje.Elbet biraz zaman alacaktır.İlk çalışmalardan sonra,bunun projesinin hazırlanması bile bir yılı aşabilir.Proje ihalesinden sonra yatırım ihalesine geçilmesi falan derken,birkaç yıl süreceğini sanıyorum..” görüşlerini de dile getirdi.

4 kişi görüş bildirdi

  1. KARABUK

    SAYIN BAŞKANIMIZIN AÇIKLAMASINA GÖRE BU PROJENİN HİÇ YAPILAMAYACAĞI APAÇIK ORTADA BELLİ,ÖLME EŞEĞİM ÖLME MİSALİ, YOK ÇALIŞMA YAPILACAK YOK SUNUM YAPILACAKMIŞ DA, DAHA SONRA Kİ TARİHLERDE DE YOK ŞU KURUMDAN İZİN ALAMADIK YOK BU KURUMDAN İZİN ALAMADIK DİYE BASININ KARŞISINA ÇIKACAK,ŞİMDİDEN BU TARİHİ NOT EDİN ARADAN GEÇEN ALTI AY SONUNDA 2020 NİN BAŞINDA SAYIN BAŞKANA BU TARİHİ HATIRLATIN,DAHA ÖNCEKİ VERDİĞİ SÖZLER ARŞİVLERDE DURUYOR ONLARCA SÖZ VERMİŞTİ AMA BİR TÜRLÜ BAŞLAYAMADI BUNUN SONUCU DA HÜSRAN OLACAKTIR .KEŞKE BEN YANILMIŞ OLAYIM.

  2. BALKABAĞI

    Sayın Karabük rumuzlu beyefendi, Rafet başkan millet bahçesi yaptı cillop gibi. Hastane yoluna havuzlu oturma bankları yerleştirdi yeşil alan döşedi. her taraf gül çiçek bahçesine çevrildi. Bu kadar nankörlük vefasızlık olmazki. Ayrıca spor vadisi kanyon projesi mega dev proje olacak bundan şeksiz şüphesiz eminiz. Sözünün Eri Rafet Vergili.

  3. Kanyon Köprü nasıl belediye tarafından yapıldı ise yolda, belediye sınırlarında istimlak ile yapsın... zenginler trafiğe takılmadan temiz evlerine ulaşsın.

    Kanyon Köprü nasıl belediye tarafından yapıldı ise yolda, belediye sınırlarında istimlak ile yapsın… zenginler trafiğe takılmadan diğer belediye sınırlarındaki temiz evlerine ulaşsın. Karayolu haricinde Hatta kanyon köprüye orantılı belediye sınırları ve belediye ait yeni hat yapabilir. Bahanesi de tokoz koyanda falan sorunu olmaz.
    2. Alternatif de Kara yollarına bir teklif sunup mevcut yolu belediyeye devret de, yada iste, Ankara- Zonguldak, Kastamonu ve Bartın güzergahlarına açılan çevre yolları için kara yollarına belediye kolaylık ve yardım etsin…
    Bu kadar beklemek de nedir hadi beklenecek en azından artı bi şeyler kazandırsın şehrimize.

  4. Ortasından, altından trmavay da planlanıyor mu acaba....

    Yeni yolun Ortasından, altından gelecekte, tramvay,metro gibi ulaşım hatları da planlanıyor mu acaba… sonra yıllar sonra demesinler bu zamanında neden planlanmadı diye…. bu konuda da açıklama yapılabilinir mi yada gazeteci arkadaşlar bu soruyu bir ara sorabilirler mi?

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Of’ta muhtarlar toplantıda bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Of ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları için tanışma toplantısı düzenlendi.

İlçe sahilindeki bir işletmede organize edilen toplantıya, Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk ve Şevki Saral, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Muhtarlar Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Demirer, göreve seçilen muhtarları tebrik ederek

Belediye Başkanı Sarıalioğlu ise muhtarlarla beş yıl boyunca güzel hizmetler yapacaklarına inandığını belirtti.