Devletin Şefkatli Elini Vatandaşlarımıza Hissettirmeye Çalışıyorlar

Devletin Şefkatli Elini Vatandaşlarımıza Hissettirmeye Çalışıyorlar

Yayın: 20.03.2019 21:32
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel’in himayelerinde, Karabük Valiliğinin yürüttüğü “Şefkat Eli” Projesi kapsamında aile ziyaretlerine devam ediyor.

Devletimizin sıcak ve şefkatli elini vatandaşlarımıza hissettirmeye devam ettiklerini ifade eden Özlem Aras Gürel, “Sosyal devlet olmanın ilkesi gereği devlet olarak zor durumda olan vatandaşlarımızı tespit ederek onların her türlü ihtiyaçlarını imkânlar nispetinde karşılamamız gerekiyor. Karabük Valiliği olarak vatandaşlara en güzel hizmeti sunmak için elimizden gelen gayret ve çabayı göstermeye çalışıyoruz. Bütün kurumlarımızla dün olduğu gibi bugün de engelli, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Vatandaşlarımızın evlerine misafir olmaya ve gönüllerini almaya çalışıyoruz.” diye konuşan Özlem Aras Gürel, ailelerin eğitim, sağlık ve ekonomik ihtiyaçlarının giderilmesi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaretler kapsamında ilimiz merkezinde üç aileyi evlerinde ziyaret eden Özlem Aras Gürel’e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.