Din Görevlilerine “Koruyucu Aile” Konulu Konferans

Din Görevlilerine “Koruyucu Aile” Konulu Konferans

Yayın: 24.02.2016 10:27
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu organizesiyle Din Görevlilerine yönelik “Koruyucu Aile” konulu konferans verildi.

Konferansa Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Uzmanı Vildan Yenigenç konuşmacı olarak katıldı. Toplantıda koruyucu ailenin toplumsal sorumlulukla açısından gerekliliği ve çocuklar açısından önemi, koruyucu aile olabilmek için gerekli şartlar, koruyucu ailenin hak ve yükümlülükleri konularında bilgiler verildi.

Karabük İl Müftülüğü Toplantı Salonunda yapılan konferansın açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Halil Bektaş, toplumda bakıma ve himayeye muhtaç çocukların topluma emanet olduğunu, onların her yönden iyi yetişmelerinin temini için sorumluluklarımızın bulunduğunu dile getirerek, Diyanet İşleri Başkanlığının himayeye muhtaç çocukların korunmasına büyük önem verdiğini ifade etti.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu organizesiyle yapılan toplantıda Müftü Yardımcıları, Vaizler, Şube Müdürleri ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Ali Gündüz de hazır bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.