Eflani CHP Teşkilatı Ziyaretlere Başladı

Eflani CHP Teşkilatı Ziyaretlere Başladı

Yayın: 07.01.2020 19:33
Paylaş:
A+ A-

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede İlçe Başkanlığına seçilen Ahmet Aytaç ve Yönetim Kurulu üyeleri resmi kurumlara ziyaretlere başladılar. Önce Eflani Kaymakamı Burak Öz’ü makamında ziyaret eden C.H.P Eflani İlçe Başkanı Ahmet Aytaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini tanıtarak Eflani’nin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunarak sohbet ettiler.

Eflani Kaymakamlığından sonra Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’u makamında ziyaret eden C.H.P. Eflani İlçe Yönetimi Başkan Ertuğrul ile sohbet ederek Belediyenin yaptığı güzel işler için teşekkür ederken, eksik gördükleri konuları Başkan İbrahim Ertuğrul’a ilettiler.

Eflani Belediyesinden sonra ilçe Emniyet Amirliğini, İlçe Jandarma Karakolunu ve Daire Amirlerini ziyaret eden C.H.P. Eflani İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret ettikleri tüm kurumlarda kendilerini tanıtarak, kurumlarda sohbet ettiler.

Eflani Meslek Yüksekokulunu’da ziyaret eden Aytaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni açılacak bölüm için tüm hemşehrilerimizi Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneğine bağış yapmaya davet etti.

Ziyaret hakkında gazetemize bilgi veren C.H.P. Eflani İlçe Başkanı Ahmet Aytaç şunları söyledi: “Ziyaretlerimizde bizi güler yüzle karşılayan ve ilgilerini esirgemeyen tüm Yönetici ve Daire Amirlerimize teşekkür ederiz.”

Aytaç ziyaretlerinin gerek bürokrasi, gerek esnaf, gerekse vatandaşlar nezdinde devam edeceğini belirtti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Motorine Gece Yarısından İtibaren İndirim Geldi! Güncel Akaryakıt Fiyatları

Yayın: 25.04.2024 10:55
Paylaş:
A+ A-

Benzin ve motorin (mazot) fiyatlarında yaşanan güncel değişiklikler, petrol piyasasındaki dalgalanmalarla birlikte dikkatle takip ediliyor. Son dönemde Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, motorin fiyatlarına olumlu yansıdı ve gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine önemli bir indirim yapıldı.

Motorin fiyatına yapılan indirim, litre başına 1 lira 17 kuruş olarak belirlendi. Ancak, benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmadı.

Güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekilde:

İstanbul Anadolu Yakası

  • Benzine: 43,49 TL
  • Motorine: 40,91 TL

İstanbul Avrupa Yakası

  • Benzine: 43,58 TL
  • Motorine: 40,97 TL

Ankara

  • Benzine: 44,46 TL
  • Motorine: 41,87 TL

İzmir

  • Benzine: 44,72 TL
  • Motorine: 42,12 TL