Eflani Kaymakamlığından; Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar

Eflani Kaymakamlığından; Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar

Yayın: 16.06.2017 00:29
Paylaş:
A+ A-

Eflani Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başkanlığınca Şehit Aileleri ve Gaziler için iftar programı düzenlendi.

Şehit aileleri ve gazilerimizin bir araya geldiği iftar programına Kaymakam Seyfullah Ordueri, Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İlçe Jandarma Komutanı Rıfat Göktürk, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve vakıf çalışanları katıldı.

Yapılan dua sonrasında söz alan Kaymakam Seyfullah Ordueri; “Değerli şehit aileleri ve gazilerimiz, sizler bu vatan için en büyük bedeli ödediniz, Allah hepinizden razı olsun. Başımızın üzerinde yeriniz var, kapılarımız her zaman sizlere açık” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Temizlik İşleri Ekipleri Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı

Yayın: 19.04.2024 14:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Şehir merkezinde ki dere yataklarında oluşan çöp, çamur gibi birikintiler halk sağlığı acısından risk oluşturmakla beraber, görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaktaydı. Bunun üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ekiplerimiz dere yataklarında temizlik çalışmalarına başladı.

Böylece dere yataklarını dolduran katı atık, ot ve çamurlar temizlenerek, hem oluşabilecek kötü koku, sinek ve su taşkınlarının önüne geçildi, hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

Ayrıca iş makinelerin ulaşamadığı menfez altlarına da giren belediye ekiplerimiz buradaki çöp ve atıkları da temizlediler.

Dere yatakların temizlenmesi, Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından farklı bölgelerde devam edecektir.