Eflani’de 3 araç çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Eflani’de 3 araç çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Yayın: 27.10.2017 00:14
Paylaş:
A+ A-

Eflani ilçesinde 3 aracın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Eflani Safranbolu Karayolu Kavak mevkiinde meydana geldi. Hatalı sollama iddiasıyla meydana gelen kazada Abdullah U.’nun (47) kullandığı 34 T 0705 plakalı otomobil, Rıfkı Ö. idaresindeki 78 SK 610 plakalı panelvan minibüs ve Saffet K. kontrolündeki 78 AZ 920 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonrası panelvan minibüs takla atarak ters dönerken, diğer iki otomobil ile yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazada hurda yığınına dönen otomobil sürücü Abdullah U. araç içinde sıkışarak can verdi. Kazada Rıfkı Ö., Mehmet Ö. ve Hanım Ö. ile Saffet K. ve Nazmi G. yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 ekiplerince Safranbolu ve Eflani Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Otomobil içinde sıkışarak can veren sürücünün cansız bedeni ise AFAD ekipleri tarafından çıkarılarak Eflani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

  1. Anti Şaibe

    Bu düz yolda nasıl hatalı sollama yapılır, anlamış değilim. Her halde ecel çağırdı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

Yayın: 23.04.2024 10:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

Z.M.O. idaresindeki 35 JZE 23 plakalı otomobil, Karabük-Safranbolu kara yolu Kireçkuyusu mevkisinde kontrolden çıkarak önce bariyere ardından yol kenarındaki ağaçlara çarparak devrildi.

Kazada sürücü yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.