Eflani’de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Eflani’de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Yayın: 13.10.2021 21:19
Paylaş:
A+ A-

(Nuray Öztürk)Genel Sekreter Mehmet Uzun, Eflani’de devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Genel Sekreter Uzun, Eflani’ye bağlı Esencik Köy yolunda devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek Özel İdare Mühendisi Büşra Tunçer ve Asfalt Formeni Ali Coşkun’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Asfalt çalışmasının programlar dahilinde devam ettiğini belirten Genel Sekreter Uzun, “Ekiplerimiz, özverili ve sistemli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Şu anda sezon başında belirlediğimiz hedeflerimize ulaşmamıza az kaldı. İnşallah hava şartları da elverişli olduğu sürece çalışmalarımız aksamadan devam edecek ve her yıl olduğu gibi bu yılda hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

Genel Sekreter Uzun, açıklamalarının sonunda personellere de yoğun çabalarından dolayı teşekkür etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Sözen Karacatepe Yolunda Çalışmaları yerinde inceledi

Yayın: 24.04.2024 10:47
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Safranbolu İlçesi’ne bağlı Karacatepe Köyü yolunda meydana gelen toprak kayması ve heyelanı İlçe Teknik sorumlusu Recep Yalçın’la birlikte yerinde inceledi.

İlimiz de pazartesi günü Karacatepe köyü yolunda meydana gelen heyelan ve toprak kayması sonucu oluşan hasarları yerinde inceleyen Başkan Sözen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

” 22 Nisan’da meydana gelen Karacatepe köyü yolunda heyelan ve toprak kayması neticesinde derin çukurlar oluşarak köy yolu ulaşıma kapanmıştı. İl Özel İdare’sine bağlı ekiplerimiz ivedilikle kapanan köy yolunu özverili çalışmaları neticesinde Karacatepe köy yolunu trafiğe açmış bulunmaktayız” dedi.