Eflani’de Halk Günü toplantısı

Eflani’de Halk Günü toplantısı

Yayın: 27.03.2018 21:40
Paylaş:
A+ A-

Eflani Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği İstişare ve Halk Günü toplantısı yapıldı.

Eflani Belediyesi Düğün salonunda yapılan toplantıya; Eflani Kaymakamı Sinan Aşcı, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ahmet Öncel, İlçe Emniyet Amiri İrfan İnan, İl Genel Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Sivil Toplum ve Siyasi Parti Temsilcileri, Köy -Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gündem maddelerinin yoğun olduğu toplantı, söz alan vatandaşların talepleri ve ilgili kurumların cevapları sonrasında sona erdi.

Toplantı sonrası kısa bir değerlendirme yapan Eflani Kaymakamı Sinan Aşcı, bu tür toplantıların bundan sonraki süreçte de periyodik aralılarla devam edeceğini söyleyerek, “Hem halkımızın sorunlarını dinliyoruz, hem de çözümü noktasında istişarelerde bulunuyor. Bu da bizleri ziyadesi ile memnun ediyor” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Eşref Balki oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

GÜMÜŞHANE (AA) – Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanlığına Eşref Balki seçildi.

İl Özel İdaresi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda, encümen üyeleri, meclis başkanı ve vekilleri seçildi.

Meclis üyelerinin oy birliği ile İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Eşref Balki, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Şehre güzel hizmetler yapmak için çalışacaklarını belirten Balki, “Bu süreçte değerli meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, ilimizin kalkınması ve refahı için önemli adımlar atacağız. Tüm meclis üyelerimize destekleri ve güvenleri için şükranlarımı sunuyorum.” dedi.