Eflani’de kar etkisini sürdürüyor

Eflani’de kar etkisini sürdürüyor

Yayın: 04.02.2023 15:41
Paylaş:
A+ A-

Eflani ilçesinde kar etkili olmaya devam ediyor.

İlçede 2 gün önce başlayan ve aralıklarla süren kar hayatı olumsuz etkiliyor.

Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü ilçede, belediye ekipleri yaklaşık 5 santimetreye ulaşan karı temizliyor.

Yollarda tuzlama da yapan ekipler, vatandaşları anonslarla dikkatli olmaları yönünde uyarıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük PTT Sosyalfest için pul hazırlayacak

Yayın: 25.04.2024 10:11
Paylaş:
A+ A-

Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için pul hazırlayacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz ile yaptığı görüşmeye göre Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için pul hazırlayacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz, PTT Müdürü Ali Bakır, İşletme Müdürlüğü, Pazarlama Satış Sorumlusu Furkan Küçük ile İdari ve Mali Birimler Müdürü Nevzat Yılmaz’ı Rektörlük makamında misafir etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Karabük PTT tarafından Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için hazırlanacak pul ile ilgili detaylar görüşüldü.

Ayrıca ziyarette, Rektör Kırışık ve Karabük PTT Başmüdürü Karagöz, üniversite ile PTT arasında yapılacak iş birliklerine ilişkin görüşlerini paylaştı.