Ekim Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Ekim Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Yayın: 17.10.2019 20:07
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´nin, her ay düzenli olarak muhtarlar ile bir araya geldiği toplantıların Ekim ayı toplantısı Bayır Mahalle Muhtarı Mehmet Özen ve Öğlebeli Muhtarı Mustafa Akyürek ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ekim ayı muhtarlar toplantısına, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ve mahalle muhtarları katıldı.

Diğer toplantılarda olduğu gibi sohbet havasında geçen toplantıda, açılış konuşmasını Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Özen yaptı.

Daha sonra bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise konuşmasında; “Muhtarların tarihçesi 1829’a dayanmaktadır. Muhtarlığın asıl kurulma gayesi güvenlik amacıyladır. Ülkede çıkan kargaşayı ortadan kaldırabilmek için kurulmuştur. Zaman içerisinde muhtarlar gerçek statülerine kavuşmuşlardır. Muhtarımızın toplantının başında söylemiş olduğu gibi ülkemizin gerçekleştirmiş olduğu harekât sadece sınır ötesi harekât olarak değil, Dünya’ya karşı vermiş olduğumuz bir mücadele olarak düşünülmemelidir. Muhtarlarımızın da her türlü toplantıda bulunması birlik beraberliğimiz adına son derece önemlidir” dedi.

Mahalle muhtarlarının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Vergili, düzenlenen toplantıya katılım sağlayan İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ve mahalle muhtarlarına duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çilek Mobilya, 23 Nisan’ı “Çilek’le Düşle” resim yarışmasıyla kutladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 08:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Çilek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılını kutlamak için “Çilek'le Düşle” temalı resim yarışması düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Çilek Mobilya çalışanları, bayileri ve bayi çalışanlarının 6-9 yaş arası çocuklarına açık olarak gerçekleştirilen yarışma kapsamında, çocuklar, düşlerindeki 23 Nisan'ı tuvale yansıtarak yaratıcılıklarını sergiledi.

Yarışmada dereceye giren çocuklar farklı hediyelerle ödüllendirildi. Birinci, ikinci ve üçüncü olan çocuklara çeşitli hediyeler verildi. İlk ona girenler ise resim seti kazanma şansını elde etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, şirket olarak yalnızca mobilya üretmediklerini, çocuklar büyürken onların hayallerinin büyütmesine de katkı sunmayı amaçladıklarını kaydetti.

Çilek, bu özel günde tüm dünya çocuklarının şirketin odağında olduğunu vurgulayarak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın çalışanlarımızın bayilerimizin ve bayi çalışanlarımızın çocuklarıyla birlikte kutlamak istedik. Yarışmaya katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor, onlara mutlu bir bayram diliyorum.” ifadelerini kullandı.