Başkan Köse Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Köse Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Yayın: 21.08.2019 01:15
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy ve Belediye Meclis Üyesi Kemal Akgül ile birlikte Tarihi Çarşıda hizmet veren esnafları ziyaret etti.

Hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileğinde bulunan Köse, Aksoy ve Akgül, esnafların belediyeden taleplerini de dinledi.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Yoğun iş tempomuzdan fırsat buldukça gerek vatandaşlarımızla gerekse esnafımızla bir araya gelmeye, onları dinlemeye gayret gösteriyoruz” dedi.

Her hafta Salı ve Cuma günleri Tarihi Çarşı belediye binasında mesai yaptığını hatırlatan Başkan Köse; “Burada hem tarihi havayı teneffüs ediyor hem de burada yaşayan ve çalışan hemşerilerimiz ile bir arada oluyoruz. Bu günde esnaflarımızla sohbet etme imkânı bulduk. Sağ olsunlar bizlerle yakından ilgileniyorlar. Bizlerde Safranbolu’muz için karşılıklı istişare içerisinde birlik beraberlik ruhu ile daha neler yapabilirizi anlatıyoruz. Daha önce de belirttiğimiz üzere amacımız: Safranbolu ve Safranbolulu hemşerilerimizin en iyi hizmeti en kaliteli şekilde alabilmeleri ve gelecek kuşaklara çok daha yaşanılır bir Safranbolu bırakabilmek. Bizler tüm ekiplerimiz ile birlikte bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.

Esnaf ziyareti sırasında kurallara uyan pek çok esnafa da teşekkür eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “Özellikle esnaf arkadaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz toplantılarda da istişare ettiğimiz üzere ilçemizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizin rahat hareket edebilmeleri adına gösterdikleri gayretlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yine pek çok esnaftan olumlu dönüş alan Başkan Köse; “Tüm Safranbolu olarak ortak hedefimiz, çok daha yaşanılır ve çok daha fazla insanın ziyaret edeceği bir Safranbolu inşa etmek” dedi.

Aksoy ve Köse Tarihi Çarşıyı ziyaret eden yabancı turistlerle de sohbet etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İskilip Belediyesi cenaze nakil ücreti almayacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, cenaze nakil işlemlerinden ücret alınmayacağını bildirdi.

Çizikci, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe merkezinde ücretsiz verilen cenaze nakil işlemini İskilip'e bağlı köylerde de ücretsiz olacağını belirtti.

Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalar yaptıklarını anlatan Çizikci, geçmişte her kilometre için 15 lira ücret alınan cenaze nakil hizmetinden vatandaşların artık ücretsiz yararlanacaklarını kaydetti.