Elieyioğlu; “Elektrik kesintilerinin zararı en aza indirilmelidir”

Elieyioğlu; “Elektrik kesintilerinin zararı en aza indirilmelidir”

Yayın: 15.03.2019 23:11
Paylaş:
A+ A-

CHP Yenice İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerine katılacak olan Fahri Elieyioğlu, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Fahri Elieyioğlu, çalışmalarıyla ilgili gazetemize verdiği bilgide; “Çalışmalarımızı köylerimizde ve ilçe merkezimizde yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızda ilçemizde yaşanan sorunları da birinci ağızdan dinliyor, öğreniyoruz” dedi.

Elieyioğlu, ilçemizde en çok şikayet edilen konulardan birisinin de elektrik kesintileri olduğunu belirtti ve, “Özellikle sanayicilerimiz ani ve habersiz elektrik kesintilerinden şikayetçi olduklarını belirtiyorlar ve büyük zarara uğradıklarını bildiriyorlar. Elektrik kesintileri makine aksamlarına zarar verirken, üretimi de olumsuz etkiliyor. Bu da ekonomik bir kayıp ve iş gücü kaybına neden oluyor. Bundan ülkemiz ekonomisi de zarar görüyor. Çaycuma üzerinden ormanlık alandan gelen enerji hattımız her ne kadar yenilense de rüzgarlı, yağmurlu havalarda sık sık arızalanıyor. Konutlar ve diğer iş yerlerindeki alet edavat da bu kesintilerden etkileniyor. Elektrikli ev aletlerinde bozulmalar meydana geliyor” şeklinde konuştu.

İLÇEMİZ ENERJİSİ KARABÜK ÜZERİNDEN VERİLMELİDİR

CHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Fahri Elieyioğlu, bu sorunun çözümü konusunda da “Devletimiz güçlüdür. Dağıtım şirketi de ülkemizin en güçlü şirketlerinden birisidir. Bu işin çözümü Yenice ve köylerinin elektriğinin Karabük üzerinden yer altından verilmesidir. Bu ilk başlarda maliyetli gibi görülse de zamanla kendisini amorti edecek, kayıp ve kaçakları önleyerek, kesintilerde meydana gelecek zararları telafi edecektir. Eğer, halkımız bize güvenir iş başına getirirse, bu konunun çözümü konusunda hem gazeteci hem de seçilmiş bir il genel meclisi üyesi olarak sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.