Eskipazar OSB Alanında İstimlak Süreci

Eskipazar OSB Alanında İstimlak Süreci

Yayın: 18.02.2018 21:01
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize sanayi bölgesi alanında istimlak süreci başlayacak.

Türkiye’nin örnek ve prestijli Organize Sanayi Bölgelerinden biri olması planlanan ve yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlanması beklenen imalat sanayiine dayalı Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için alanının malikleri ve hisse sahipleri ile istimlak süreci konusunda istişarelerde bulunuldu.

Eskipazar İlçe Kaymakamı Hüseyin Remzi Konak, Belediye Başkanı Mustafa Yarkan, Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Emin Demir, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Palaz, İl Genel meclis üyesi Kamil Ünal ve köy muhtarlarının katılımlarıyla yapılan toplantıda bölgede istimlak yapılacak alanların kayıtları tapu müdürlüğünden çıkartılarak muhtarlara teslim edildi.

Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Emin Demir, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Sanayi bölgesi için artık oy yaydan çıktı ve bu işin gerçekleşmesi için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. İnşallah istimlak süreci yakında başlayacak, bölgede istimlak yapılacak alanlarla ilgili kayıtlarımızı çıkarttık ve bu toplantımızda İlçe Kaymakamımızla, Belediye Başkanımızla ve muhtarlarımızla paylaştık. Süreci takip ediyoruz inşallah alanla ilgili imar ve parselasyon ihalesi yapılıp bu hazırlıklar bittiğinde istimlak sürecini de hızlı bir şekilde atlatarak Organize Sanayi alanını biran evvel hayata geçirmek istiyoruz” dedi

8 kişi görüş bildirdi

  1. Burak

    İnşallah bi An once proje hayata gecer ve gencler ıs bulur

  2. Sato

    Cook geç kalindi.Eskipazar karabuk ün istihdam alanında en önemli ilçelerinden biri Eskipazarin nüfusuda artarak esnaflarida kazanmış olur hem karabuk il nüfusuda dağılır ve trafikte rahatlama sağlanır

  3. Yaren

    İnşallah hayırlı olur.İstimlak yaparken yer sahiplerinin hakkı yenmez ve bazı uyanıklar bunu kendine fırsat bilip alın size sus payı demezler.Uyanık ve hak adalet bilmeyenler çoktaaan hak yemeye başladılar bile Allah fırsat vermez böylelerine

  4. Hakkı Dursun Pazar

    Bu Sözde proje İmanlar köyünü haritadan silecek. Bundan sonra İmanlar köyünün içme sularından Ağır metal atıkları olacak ve bu köyde yaşayanlar ağır metal atıklı suları içecekler ve Köyde yaşam bitecek. Bu katliamı kutlayanlar İlerde Lanetle anılacaklardır. Ağı rmetal sanayi için ayrılan alan Köyümün içme sularının temin havzasıdır . ÇET raporunu aradım bulamadım. Tarım Toprağını yok eden Toprak kanununu hiçe sayan bu projenin tarım toraklarından kaldırılması hem yasaya hem de toprağa ihaneti önleyecektir.

  5. nihat kuleli

    bayındır ve imanların arazisi Eskipazarın en kıymetli arazisi yol,trenyolu,360 volt sanayi elektirgi dogalgaz vs hepsi mevcut üç yol agzı süper lokasyon gel velakin köylünün malı gene para etmedi bir paket sigara parasına elinden alınıp allah bilir 30 katına orta ölçekli yatırımcıya verilecek olan bayındırlıya ve imannarlıya olacak aradan birileri parayı vuracak köylünün malı elinden bir paket sigara parasına alınacak.bu işte sorumluluk alan herkese sesleniyorum köylünün malınıon gerçek değerini verin.

  6. Hüseyin yurtal

    Eskipazar Çankırı ikinden ayrıldı Karabük’e bağlandı tam 30 sene geriye düştü çünkü Çankırı kalkınmada öncelikli 2. Bölgeydi ve teşvik alıyırdu. Çerkeş ilçesi Eskipazar’ın 30 yıl önünde gidiyor teşvik aldığı için, Eskipazar fakirledi çünkü karabükteki 10 tane Demir tüccarının bankadaki parası yüzünden sanki Eskipazar kalkınmış gibi , teşviklerden mahrum kaldı. Eskipazar OSB projesi tam fiyasko köylünün elindden borçlu dertli olan insanlardan yok pahasına topraklarını kapat bu OSB bin kamulaştırmam yetkisi de su götürür burda kamu menfaati nerde gene 10 zengin Demir tüccarına bedava mekan hazırlama işi milletin malını öldü pahasına Demir tüccarlarına geçir adını da kalkınma koy.Eskipazarda ve Karabük’te siyaset yapan bu işte direk veya dolaylı sebep planlamalar köylünün elinden malını bir paket sigara parasına alınmasına çanak tutanlar üç beş sene sora buradaki çevre kirliliği buralar Karabük gibi yaşanmaz hale gelince bu köylünün çok ahını alacaksınız.

  7. ŞİNASİ BAYRAK

    KÖYLÜNÜN MALINI BEŞ KURUŞA ALDILAR… BARİ ORGANİZE SANAYİ FAALİYETE BAŞLADIĞINDA İSTİMLAK YAPILAN ARAZİ SAHİPLERİNİN ÇOLUK ÇOCUĞUNA İŞ ÖNCELİĞİ VERSİNLER…

  8. ÇAKIR

    ESKİPAZAR METAL ORGANİZE SANAYİ TABELASI İKİ BUÇUK SENE ÖNCE DİKİLMİŞ, Bİ İKİ BUÇUK SENE DAHA BEKLERİZ TEMEL ATILIR,Bİ BEŞ SENEDE FAALİYETE GEÇMESİ İÇİN BEKLENİR 2030 DA TAMAMLANIR İNŞAALLAH.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdüründen Birlik Medya’ya ziyaret

Yayın: 18.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medyayı ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Karabük’e tayini çıkan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medya’ya iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ile görüşen Özcan “ Birlik Medya çalışanlarını sizin vezninizde tebrik ediyorum. Karabük’te hem yazılı hem de internet ortamında hizmet veriyorsunuz. Bizlerin gözü kulağı oluyorsunuz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getiren Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ise “ Bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum.Birlik Medya olarak tüm kurumu ve kuruluşların her zaman yanındanız, Yapacağınız her türlü çalışmalarınızda hem gazetelerimiz de hem de internet sitelerimizde sizlere destek olacağız” dedi.