Eskipazar’da 10. ‘Tarım ve İnsan’ Fotoğraf Sergisi Açıldı

Eskipazar’da 10. ‘Tarım ve İnsan’ Fotoğraf Sergisi Açıldı

Yayın: 07.07.2019 21:59
Paylaş:
A+ A-

Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 10. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserlerin de bulunduğu resim sergisi açıldı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde açılan, ‘Tarım ve İnsan’ konulu yarışmada dereceye giren fotoğrafların yer aldığı serginin açılışına İlçe Kaymakam Muhammed Burak Akköz, Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Jandarma Komutanı Ütğm. Aydın Aydın, kurum müdürleri, muhtarlar ve İlçe halkı katıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığınca, tarımın ve toprağın önemi konusunda duyarlılığın geliştirilmesi, tarımsal gelişmeler ile tarım, doğa, çevre ve insan ilişkilerini, estetik ve öznel bakış açılarıyla belgesel olarak arşivlerde yerini almasını sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen 10. ‘Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların yer aldığı serginin açılış kurdelesini Kaymakam Sayın Akköz ve Belediye Başkanı Sayın Dönmez kesti.

Eskipazar halkı tarafından ilgiyle gezilen sergi çok sayıda vatandaş tarafından ziyaret edildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Doğan, TSYD Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'ne ziyarette bulundu.

Doğan ile beraberindeki Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce gerçekleştirilen genel kurulda yeniden TSYD Trabzon Şubesi Başkanlığına seçilen Selçuk Kılıç ve yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti.

Başkan Doğan, ziyarette yaptığı açıklamada, kulübün Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını dile getirdi.

Trabzonspor'un çok önemli bir değerini, Onursal Başkanını kaybettiğini belirten Doğan, “Bu yüzden çok üzüntülüyüz. Başkanımızı rahmetle anıyorum.” dedi.

Doğan, Fatih Karagümrük ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçına ilişkin, “İyi bir sonuç alıp taraftarlarımıza bir kupa kazandırmak istiyoruz. Sizlerin nezdinde de tüm Trabzon basınına teşekkür ediyorum. Desteklerinizi her zaman gördük ve bundan sonra da görmeye devam edeceğimize inancım tamdır.” açıklamasında bulundu.

TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Kılıç ise yönetim kurulu olarak ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Doğan'a teşekkür etti.