Eskipazar’da Covid-19 Tedbirleri Denetimi

Eskipazar’da Covid-19 Tedbirleri Denetimi

Yayın: 04.10.2020 21:20
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Kaymakamı Emrah BÜTÜN, İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliğine gönderdiği “1 Ekim Koronavirüs Denetimleri” genelgesi ve koronavirüs ile mücadele kapsamında virüsün yayılma ve bulaşma hızının ve vaka sayısının artmasının önüne geçilmesi amacıyla yapılan çalışmalara istinaden işyerlerinde gerçekleştirilen denetimlerde esnaf ve vatandaşlardan temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına mutlaka riayet etmelerini  istedi.

Yapılan denetimlere kurum amirleri ile birlikte katılan Kaymakam BÜTÜN ; denetimlerde ilçe merkezindeki işyeri ve yaşam alanlarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sosyal mesafeye, maske, temizlik ve eldiven kullanımına dikkat edilmesi, çalışanların ve müşterilerin ürünlere asgari düzeyde temas etmeleri ve işyerlerinde hijyen kurallarına uyulması konularında bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

“Sağlık için Hepimiz için” mottosu ile maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının insan ve toplum sağlığı için önemine dikkat çeken Kaymakam BÜTÜN, tespit edilen eksikliklerle ilgili olarak da vatandaşlara uyarılarda bulundu.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans düzenlenecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da, Karadeniz Teknik Üniversitesince (KTÜ) “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans organize edilecek.

Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilecek programa, Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD) Başkanı, SİMA Alüminyum Genel Koordinatörü Celalettin Kırboz, Gebze Teknik Üniversiesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Türkmen, GALSİAD Başkan Yardımcısı SEYKOÇ Sima Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çığlı, konuşmacı olarak katılacak.

Konferans, yarın 14.00'de Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Amfisinde düzenlenecek.