Eskipazar’da Yüz Yüze Eğitime Korona Virüs Engeli

Eskipazar’da Yüz Yüze Eğitime Korona Virüs Engeli

Yayın: 07.04.2021 22:22
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Eskipazar ilçesindeki Eskipazar Ortaokulu’nda birden fazla Covid-19 pozitif vakanın görülmesi nedeniyle yüz yüze eğitime 1 hafta ara verildi.
Karabük Valiliği, ilçeye bağlı Eskipazar Ortaokulu’nda çalışan bazı personellerde Covid-19 pozitif vaka görüldüğünü ve temaslı sayısının fazla olduğunu açıkladı.
Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime 1 hafta arar verildiğinin belirtildiği açıklamada, “07.04.2021-14.04.2021 tarihleri kapsayacak şekilde yüz yüze eğitime ara verilmesini ve eğitim uzaktan eğitim yoluyla devam edilmesine karar verilmiştir” denildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.