Evde Sahte Alkol Yapan Şahıs Yakalandı

Evde Sahte Alkol Yapan Şahıs Yakalandı

Yayın: 20.10.2020 21:20
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, evde sahte alkol üretimi yapan bir kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri merkeze bağlı Kapullu Mahallesi’nde R.K.’nın evde yasa dışı alkol üretimi yapıldığı bilgisini alarak operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda, şahsın evinde plastik su şişeleri içinde 12 adet el yapımı alkollü içki ile bidon içerisinde 20 litre etil alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan ve ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.
Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla yasa dışı alkollü içki üretimi olayları ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği belirtildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.