Evleri Yıkılan Afetzedeler Yardım Bekliyor

Evleri Yıkılan Afetzedeler Yardım Bekliyor

Yayın: 09.03.2015 09:57
Paylaş:
A+ A-

5 Mart tarihinde sabaha karşı Kurtuluş Mahallesi Dolunay Sokak’ta meydana gelen heyelan sonrası evleri yıkılan vatandaşlar yetkililerden yardım bekliyor.

Bilindiği gibi Heyelanda birçok ev boşaltılırken, bazı evlerde tamamen yıkılarak kullanılamaz hale gelmişti. Heyelanın olduğu anda evde bulunan ve saat 03.00’te bir ses ile uyanıp evde yaşayanlar ile birlikte sokağa çıkan afetzedelerden Ferhat Saraç, Evinde bulunan hiçbir eşyasını kurtaramadığını ve evinin tamamen yıkıldığını söyledi. Evi yıkılmasına rağmen halen yetkililerin gelip bir yardım etmesini dört gözle bekleyen Ferhat Saraç “Heyelan olduğu gün evde idik. Sabah üçe doğru evi terk ettik, tabiki evimiz terk ederken hiçbir eşyamızı almadık. Saat beş gibi falanda heyelan oldu, evimiz bu hale geldi. Evimizin içinden hiçbir şey kurtaramadık. Şu anda akrabalarımızın yanında kalıyoruz. Ben yetkililerden bir an önce evimizi temin etmelerini istiyorum. Evimizde ihtiyacımıza cevap verecek bütün eşyalarımız vardı. Sizin de gördüğünüz gibi, televizyonum, buzdolabım ve diğer eşyalarım hurda yığını haline geldi. Ben bir an önce yetkililerin bizlere yardım elini uzatmalarını istiyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.