Festival Çalışmaları Sürüyor

Festival Çalışmaları Sürüyor

Yayın: 22.08.2019 22:45
Paylaş:
A+ A-

Bu yıl 20. si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dün Belediye Toplantı salonunda Safranbolu Belediye Başkanı ve Festival Komite Başkanı Elif Köse Başkanlığında bir araya gelen Festivali Komitesi hazırlıklarla ilgili istişarelerde bulundu.

Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Köse; “Hem göreve yeni başlamış olmam hem de festivalin bu yıl 20. sinin düzenleniyor olması benim için çok daha anlamlı ve önemli. Bu bağlamda 25 – 28 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceğimiz festivalimiz için çalışmalarımız aralıksız ve büyük bir titizlikle devam ediyor. Daha önce de belirttiğim üzere festivale tüm Safranbolu olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Festival hepimizin” dedi.

İki saate yakın süren toplantıda komite üyelerine festivalin içeriği hakkında da bilgiler verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.