FETÖ Operasyonunda 7 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

FETÖ Operasyonunda 7 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Yayın: 16.02.2017 23:32
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında daha önce görevlerinden uzaklaştırılan 6 öğretmen ile emniyette görevli akademik komiserlerin sözde imamı adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta daha önce görevlerinden ihraç edilen ve örgütün şifreli haberleşme uygulaması “ByLock”u kullandıkları tespit edilen ikisi kadın 7 kişi eş zamanlı operasyonla gözaltına alınmıştı. Emniyette sorgusu tamamlanan M.S. dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer öğretmenler M.E., S.S.A., N.E., M.D., İ.Ö. ve E.B. ile daha önce görevinden uzaklaştırılan ve emniyette görevli akademik komiserlerin sözde imamı olduğu iddia edilen Kastamonu Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı H.E.’nin sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vezirköprü’de SYDV Mütevelli Heyeti muhtar üyesi seçimi yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.04.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Yerel seçimler sonrası Vezirköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti üyeliği düşen muhtarlar yerine yeni muhtar üyeleri için seçim yapıldı.

Vezirköprü Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seçimlerde mütevelli üyeliğine aday olan Kapaklı Mahallesi Muhtarı Süleyman Sarıdağ ve Mehmet Paşa Mahallesi Muhtarı Arif Bozkurt muhtarların oy birliği ile seçildi.

Seçimlerden sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının işleyişi hakkında Vezirköprü SYDV Müdürü Ahmet Doğanay muhtarları bilgilendirdi.