FETÖ’den 3 eski öğretmen tutuklandı

FETÖ’den 3 eski öğretmen tutuklandı

Yayın: 21.04.2017 13:24
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te FETÖ/PDY operasyonunda emniyetteki müdür ve komiserlerden sorumlu oldukları iddia edilen ve saklandıkları evde yakalanan 3 eski öğretmen tutuklandı.

Yürütülen soruşturma kapsamında mesleklerinden ihraç edildikten sonra haklarına gözaltı kararı verilen 3 eski öğretmen 11 Nisan’da 100. Mahallesinde saklandıkları evde Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri yakalanmıştı.

Emniyetteki müdür rütbesindeki personelden sorumlu “abi” oldukları ileri sürülen öğretmenler Ş.Ö ve Ö.S ile komiser rütbesindeki personelden sorumlu “abi” olduğu iddia edilen öğretmen K.D’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılık sorgusundan sonra sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.