FETÖ’den 7’si rütbeli asker 8 kişi tutuklandı

FETÖ’den 7’si rütbeli asker 8 kişi tutuklandı

Yayın: 20.04.2017 09:59
Paylaş:
A+ A-

Karabük merkezli 12 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 10’u rütbeli asker toplam 13 şüpheliden 8’i tutuklandı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube ekiplerince 7 Nisan’da Karabük merkezli Amasya, Mardin, Muş, Kırklareli, İzmir, Şırnak, Tekirdağ, Kocaeli, Konya, İstanbul ve Malatya’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün ‘Mahrem’ yapısına yönelik bazı adreslere düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10’u rütbeli asker 13 kişinin emniyetteki sorguları tamamlandı.

11 gün süren sorgunun ardından sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirilen şüpheliler, savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi.

Şüphelilerden askeri rütbeli A.Ç., Ş.Ö., M.Ç., Ş.Ö., K.O., A.C., E.D. ve R.İ tutuklanırken, C.S, O.E, R.V, M.Ç. ve H.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 10 gündür haber alınamayan kişi aranıyor

Yayın: 23.04.2024 15:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te kendisinden 10 gündür haber alınamayan kişinin bulunması için arama çalışması yürütülüyor.

Eflani ilçesi Emirler köyünde yaşayan Ramazan Tunç (53), 10 gün önce evden çıkarak geri dönmedi.

Bunun üzerine Tunç’un yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Tunç’un bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Jandarma, AFAD, UMKE ve Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) Derneğinden oluşan arama kurtarma ekibi, Tunç’u bulmak için köyün çevresinde arama çalışması yürütüyor.