FETÖ/PDY Operasyonunda Bir Kişi Daha Tutuklandı

FETÖ/PDY Operasyonunda Bir Kişi Daha Tutuklandı

Yayın: 30.05.2016 10:30
Paylaş:
A+ A-

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY operasyonu kapsamında kayyum ataması yapılan özel okul, dershane, yurt ve pansiyonun bulunduğu 3 binayı değerinden çok düşük fiyatlara sattığı iddiasıyla gözaltına alınan Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş. yönetim kurulu başkanı tutuklandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında 3 gün önce kayyum atanan Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş.’ye ait içinde özel okul, dershane, yurt ve pansiyon hizmetlerinin verildiği 3 binanın satıldığını belirlemesi üzerine, Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M.T.’yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edilen M.T., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Öte yandan, dünde bahsi geçen Safranbolu ilçesi Bostanbükü köyündeki toplam 5 bin 517 metrekare arsa üzerinde bulunan ve gerçek değeri 4 milyon 57 bin 928 lira 80 kuruş olduğu belirlenen gayrimenkulleri değerinin çok altında satın alan N.Ç. (41) gözaltına alınmış, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük PTT Sosyalfest için pul hazırlayacak

Yayın: 25.04.2024 10:11
Paylaş:
A+ A-

Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için pul hazırlayacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz ile yaptığı görüşmeye göre Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için pul hazırlayacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz, PTT Müdürü Ali Bakır, İşletme Müdürlüğü, Pazarlama Satış Sorumlusu Furkan Küçük ile İdari ve Mali Birimler Müdürü Nevzat Yılmaz’ı Rektörlük makamında misafir etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Karabük PTT tarafından Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için hazırlanacak pul ile ilgili detaylar görüşüldü.

Ayrıca ziyarette, Rektör Kırışık ve Karabük PTT Başmüdürü Karagöz, üniversite ile PTT arasında yapılacak iş birliklerine ilişkin görüşlerini paylaştı.