Gençlik Merkezi İnşaatında Çalışmalar Devam Ediyor

Gençlik Merkezi İnşaatında Çalışmalar Devam Ediyor

Yayın: 14.02.2018 19:38
Paylaş:
A+ A-

2017 yılının Mart ayında Spor Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi tamamlanan ve yapımına devam edilen Safranbolu Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, inşaatın yapımının yüzde 40 seviyesinde olduğunu söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ile 23 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan Gençlik Merkezinin inşaatının yapımının hızla devam ettiğini kaydeden Ürkmezer, “Devlet yatırımları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile 10 dönümlük bölümünde 2 katlı bir bina, halı sahası ve basketbol sahası ile tam bir kompleks olacak” dedi.

Son yıllarda özellikle gençlerimizin tütün ve tütün mamulü, internet bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan kurtulabilmeleri, uzak durmaları için spora teşvik edildiğini ve konu ile ilgili güzel sonuçların alındığını ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Safranbolu Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak bizlerde gençlerimiz için çeşitli projeler gerçekleştirmekteyiz. Bu kapsamda çeşitli spor aktiviteleri yapılmakta, okullarda kurulan Zenginleştirilmiş kütüphaneler ile gençlerimizi kitap okumaya bilgi sahibi olmaya yönlendiriyoruz. Yine Gençlik Merkezimizin inşaatında çalışmaların yüzde 40’lık bölümünün tamamladığını söyleyebiliriz. Ben böylesi güzel bir hizmeti Safranbolu’muza kazandıran Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah kısa sürede yapımı tamamlanarak sevgili gençlerimize hizmet vermeye başlayacak ve burada ülkemiz adına önemli sporcular yetişecek” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 4 zanlı tutuklandı

Yayın: 16.04.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Valiliğin açıklamasına göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yenice ilçesinde 2 kişinin bulunduğu araçta ve şahısların üzerinde arama yapıldı.

Aramada, 8,11 gram peçeteye emdirilmiş sentetik uyuşturucu ve hap ile 42 uyuşturucu kullanma aparatı, hassas terazi ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, merkez Atatürk Mahallesi ile Yenice ilçesinde 3 araç, 1 ev ve 11 kişiye yönelik arama yaptı.

Aramada, 7,60 gram sentetik uyuşturucu, 4 gram kubar esrar, 17 sentetik ecza hapı, 7 kök kenevir, 2,73 gram kenevir tohumu, hassas terazi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı, sigaraya sarılmış sentetik uyuşturucu, madde satışından elde edildiği değerlendirilen 6 bin 370 lira bulundu.

Operasyonlarda gözaltına alınan 13 şüpheliden 8’i jandarmadaki işlemlerinin ardından salıverildi. Adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 4’ü çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.