Gençlik ve Spor Bakan Yardımcıları İncelemelerde Bulundu

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcıları İncelemelerde Bulundu

Yayın: 27.11.2020 21:52
Paylaş:
A+ A-

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcıları Sinan Aksu ve İhsan Selim Baydaş Karabük’te bir takım incelemelerde bulundu.
Karabük Üniversitesi üzerindeki yerleşkede inşaatı devam eden 1000 kişilik öğrenci yurdunda incelemelerde bulunan Bakan Yardımcıları Sinan Aksu ve İhsan Selim Baydaş yurt inşaatı hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’den bilgiler aldı.
Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda Eğitime Destek Platformu (EDP) Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na da katılan Aksu ve Baydaş, kurumların konu ile ilgili çalışmaları hakkında ayrı ayrı bilgiler aldı.
Taşkent ve Asiye Hatun Yurt Müdürlükleri ve Özel Ensar Vakfı Kız Öğrenci Yurdu’nu da ziyarette bulunan Aksu ve Baydaş, yurtta kalan yabancı öğrencilerle ve yurt personelleri ile sohbet etti. Aksu ve Baydaş, İl Müdürü Coşkun Güven’e ve personellere emeklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyip Karabük’ten ayrıldı.

Yorumlar

  1. önemli degil

    bir kac tanede ozel yurt gezip hallerini gorselerdi bir hatırlarını sorsalardi ya. ama olurmu hic. sonra yardim isterler degilmi? isletmeler nerdeyse 1 senedir kapalilar. sahipleri yada en onemlisi senelerdir calisan binlerce gorevlisi su an ne napiyor ne yiyip iciyor? sosyal devlet bunu gerektirir. ama biz bunun kirintisini bile goremiyoruz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.