Ghulam Ishak Khan Üniversitesinden, Rektör Polat’a ziyaret

Ghulam Ishak Khan Üniversitesinden, Rektör Polat’a ziyaret

Yayın: 10.09.2019 22:48
Paylaş:
A+ A-

Pakistan Ghulam Ishak Enstitüsü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Jameel-Un Nabi, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı ziyaret etti.

Pakistan’da bulunan Ghulam Ishak Khan Mühendislik Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Jameel-Un Nabi, Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Ghulam Ishak Mühendislik Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü ile Karabük Üniversitesi arasında yapılabilecek akademik iş birlikleri konuşuldu.

Karabük Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necla Çakmak ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Adnan Ucur’un da eşlik ettiği görüşme plaket takdiminin ardından sona erdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.