Gölbek: “Gidenlerin yerini doldurmaya çalışıyoruz”

Gölbek: “Gidenlerin yerini doldurmaya çalışıyoruz”

Yayın: 07.01.2018 22:29
Paylaş:
A+ A-

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, ilk yarıyı 9 puanla ligin son sırasında kapattıklarını kaydederek, “Gidenleri yerini doldurmaya çalışıyoruz” dedi.

İHA’ya açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, takıma ihtarname göndererek boşa çıkmak isteyen oyuncular olduğunu ve bunun bir bölümü ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Gölbek, “Daha önce takımda yer alan Rumen oyuncularla yollarımızı ayırmıştık. Yatabare ile dün yolumuzu ayırdık. Alacaklarından feragat etti. Ceyhun ve Barış’ın durumu henüz netlik kazanmadı ama onların da gideceğini tahmin ediyoruz. Bizim bu noktada yapabileceğimiz tek şey alacaklarını istemeden gitmelerini sağlamak. Çünkü, ya kendilerine para ödeyeceğiz ya da bırakıp gitmelerini temin edeceksiniz. O zaman eski alacaklarını isteme durumu ortaya çıkıyor. Kendilerinden eski alacaklarını istemeden gitmeleri için bazı telkin ve tavsiyelerimiz oluyor. Yatabare’de bunu yaptık. Elimizdeki futbolcu sayısı azaldı ve bunun takviyesi için çalışmalarımız var. Özellikle Belçika’dan 3 oyuncu geliyor. Ayrıca forvet mevkisinde bir oyuncu ile anlaştık. Kendisini Türkiye’den isteyen başka takımlar vardı ama bizi tercih etti. Ucuz ve bize çok az maliyeti olacak sporcularla anlaşmaya gayret ediyoruz. Onların parasını vermekte de çok güçlük çektiğimizi açık yüreklilikle söylemem gerek. Bir başka yerin parasını bir süre geciktirip futbolculara ödemeye gayret ediyoruz. Ekonomik olarak çok parlak bir durum yok. Buna rağmen takımıza takviye yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Gölbek, ilk yarı itibari ile ligi 9 puanla son sırada kapattıklarını da hatırlatarak, “İkinci yarıda savaşan canını dişine takıp delikanlı gibi mücadele veren bir takım yapmaya gayret ediyoruz. Bu arada maalesef özellikle kulüp başkanı Ziya Ünsal’a, adaylığı noktasında ‘Sana ekonomik kaynak buluruz’ diyen bazı çevrelerin bizden süratle uzaklaştığını görmek üzücü oluyor. Her şeye rağmen ikinci yarıda güçlü, canını dişine takan, delikanlı gibi mücadele eden bir Karabükspor ortaya çıkartmaya gayret ediyoruz. Futbol camiası bizi çok fazla dikkate almıyor. Biz ikinci yarıda kendimizi dikkate aldıran, bunlar da çok iyi mücadele ediyor dedirten bir konuma yükseltmeye gayret ediyoruz. Allah da gönlümüze göre verir ve başarılı bir ikinci yarı yaşarız” diye kaydetti.

Öte yandan kırmızı-mavili ekip Antalya Belek’te günde çift idman ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teniste Türkiye Büyükler Bahar Kupası Kategori 1 müsabakaları, Trabzon’da sürüyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Trabzon'da düzenlenen Türkiye Büyükler Bahar Kupası Kategori 1 müsabakaları, büyük kadınlar finalleriyle devam etti.

Beşirli Spor Kompleksi tenis kortlarındaki müsabakaların üçüncü gününde, tek kadınlarda Duru Aslan birinci, Buse Gündüz ise ikinci oldu.

Çift kadınlarda Buse Gündüz-Çağla Teoman ikilisinin birinciliği, Duru Aslan-Defne Akçay çiftinin de ikinciliği elde ettiği organizasyonda, büyük erkekler yarı finalleri de gerçekleştirildi.

Turnuva, yarın yapılacak büyük erkekler final müsabakalarıyla sona erecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon'da birçok farklı spor etkinliğine ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi.

Arıcıoğlu, turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerimizin yanında Trabzon da bu turnuvada var. Ev sahipliği yapıyoruz burada. Çok özel bir turnuva. Bayram sonrası olmasına rağmen ciddi katılım oldu.” dedi.

Düzenlenen turnuvaların sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten Arıcıoğlu, “Burada 15 kortumuz var, 3'ü kapalı. Bu kortlarımızda modernizasyon planlıyoruz. Bu kortlarımızda ulusal ve uluslararası turnuvalar düzenlemek istiyoruz çünkü Trabzon bir spor şehri, bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Spor kültürünü çocuklarımızdan yetişkinlerimize aşılamak istiyoruz.” diye konuştu.