Gözden Kaçanlar

Gözden Kaçanlar

Yayın: 27.12.2017 12:10
Paylaş:
A+ A-

Yaşa ve Yaşat Derneği Başkanı Abdullah Küçüktepe ve Yaşa ve Yaşat Veteranlar Futbol takımı Teknik sorumlusu Hasan Eroğlu başarıdan başarıya koşuyorlar.

Abdullah Küçüktepe Derneğin ve Kulübün Başkanı son yıllarda Karabük’te gerçekleştirdiği bir çok önemli projelerle dikkati çeken bir kardeşimiz,Yönetim Kurulundaki arkadaşları ile birlikte Üniversite öğrencilerine burs imkanı,Uyuşturucudan gençleri uzak tutmak için düzenlediği halı saha turnuvaları,Bir çok kesimi bir araya getirerek kurduğu Karabük Halk müziği korosu gibi bir çok önemli projeleri gerçekleştirmiş Çalışkan bir Başkan,son iki yıldır kurduğu VETERANLAR futbol takımı ile Karabük’ün sesini duyurmaya çalışan bir kardeşimiz,2017/2018 Veteranlar futbol sezonun ligin ilk yarsında oynadıkları beş maçta yenilgisiz ilk yarıyı lider bitirdiler.

Hasan Eroğlu yenilgisiz lider takımın Teknik sorumlusu, hiç bir maddi çıkar beklemeden futbol aşığı bir hoca,uzun yıllar amatör kümede futbol oynamış,futbolu bıraktıktan sonra futboldan kopmamış halı sahada her hafta futbol oynayan,beraber futbol oynadıkları arkadaşları ile birlikte şimdi başarıdan başarıya koşan bir gönüllü bir futbol elçisi,ligin ilk yarısında oynadığı beş maçı kazanarak yenilgisiz ilk yarıyı lider bitiren takımın Teknik direktörü Hasan Eroğlu’nun bu başarısı maalesef basında karşılığını bulmadı,malum Karabük’te gündem Karabükspor olduğu için unutuldu veya sıra gelmedi diye düşünüyorum.

Sezonun ilk yarısında yakaladıkları başarıdan dolayı Abdullah Küçüktepe Başkanı, Hasan Eroğlu hocayı ve futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Ligin ikinci yarısında aynı başarıyı göstereceklerine olan inancımı belirtmek istiyorum.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Devlet Bahçeli’den Siyasete Damar Şarkılı Gönderme..!

Yayın: 25.04.2024 16:05
Paylaş:
A+ A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sosyal medya hesabından paylaştığı videoda yalnız başına yürürken Ferdi Tayfur’un “Söyleten Sensin” şarkısı eşliğinde sitem dolu sözler içeriyordu. Şarkının sözlerinde Bahçeli’nin, Cumhur İttifakı içinde yaşanan gerilime gönderme yaptığı yorumları yer aldı.

Sosyal medyadan siyasi mesaj

Video paylaşımı, Cumhur İttifakı içindeki gerilim sürecinde yeni bir hamle olarak yorumlandı. Bahçeli’nin paylaştığı video, sitemkâr sözlerle dikkat çekerken, şarkının sözleriyle içerik de anlam kazanıyordu.  Ferdi Tayfur’un şarkısında, Bahçeli’nin gerçek dostluk ve düşmanlık kavramları üzerinden ifade ettiği duygular, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Video, Cumhur İttifakı içinde yaşanan gerilimi ve Bahçeli’nin hislerini dile getirirken, izleyiciler arasında da tartışma konusu oldu. Çoğu izleyici Bahçeli’nin siyasete damardan girdiği yönünde yorumlar yazarken, çeşitli siyasi yorumlara açık video, sosyal medyada viral oldu. Kısa sürede paylaşım rekoru kıran videodaki şarkı sözleri şöyle:

Hep köle misali zincire vurdun
Ben sana dost oldum, sen düşman oldun
Sen beni kendine göre mi buldun?
“Hainsin” diyorsam söyleten sensin

Sana söylediğim sözlere kızma
Sitem ediyorsam ettiren sensin
Senden çektiklerim yetti canıma
“Zalimsin” diyorsam söyleten sensin

“Canımsın” dedikçe kıymet bilmedin
Kazandıklarına değer vermedin
Sen belki bu kadar hiç sevilmedin
“Vefasız” diyorsam söylеten sensin

Sana söylediğim sözlеre kızma
Sitem ediyorsam ettiren sensin
Senden çektiklerim yetti canıma
“Zalimsin” diyorsam söyleten sensin..