Greyder Operatörlerine Eğitim Verildi

Greyder Operatörlerine Eğitim Verildi

Yayın: 18.06.2015 10:20
Paylaş:
A+ A-

İl Özel İdareye yeni alınan 2 adet greyderler için firmaca görevlendirilen eğitmen tarafından Greyderleri kullanacak operatörler ile atölye ustalarına greyderlerin çalışma özellikleri ve kullanımı hakkında eğitim verildi.

Genel Sekreter Mehmet Uzun da verilen eğitimi ve greyderlerin genel durumunu bir süre yerinde inceledi.

Yapılan inceleme sonrası bir değerlendirme yapan Genel Sekreter Mehmet Uzun; “Bu greyderler, şuanda Türkiye’de satışı yapılan son sistem greyderlerdir” dedi. Karabük İl Özel İdaresi olarak 2 adet son model iş makinesine sahip olduklarını belirten Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet Uzun, konuşmasına şöyle devam etti; “Sayın Milletvekillerimiz, Sayın Valimiz, Sayın İl Genel Meclis Başkanımız ve İl Genel Meclisi üyelerimizin destekleri ile almış olduğumuz iş makinelerimizden iki adet greyderin nasıl kullanılması gerektiği ile ilgili personellerimize eğitim verildi. Bu greyderler şuanda Türkiye’de satışı yapılan son sistem greyderlerdir. Bu iş makinelerinin direksiyonları bulunmamaktadır. Sistem olarak joistik üzerine kurulmuştur ve tamamen şoförün güvenliği amaçlanmıştır. İş makinelerimiz, personellerimizin çalışma yaparken ki konumu rahatlıkları ve çalışma esnasında ki kolaylıkları üzerine tasarlanmıştır. Örneğin, şoför dört kilometre hızla giderken koltuğunda kalktığı anda otomatik olarak greyder kendisini stop ediyor. Kendini emniyete alıyor. Ben bu iş makinelerinin Karabük’ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. 11 adet greyderimiz bulunmaktaydı, şuanda iki adet son model greyderlerimiz de geldi ve toplamda Karabük İl Özel İdare olarak 13 adet greydere sahibiz. Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 4 zanlı tutuklandı

Yayın: 16.04.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Valiliğin açıklamasına göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yenice ilçesinde 2 kişinin bulunduğu araçta ve şahısların üzerinde arama yapıldı.

Aramada, 8,11 gram peçeteye emdirilmiş sentetik uyuşturucu ve hap ile 42 uyuşturucu kullanma aparatı, hassas terazi ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, merkez Atatürk Mahallesi ile Yenice ilçesinde 3 araç, 1 ev ve 11 kişiye yönelik arama yaptı.

Aramada, 7,60 gram sentetik uyuşturucu, 4 gram kubar esrar, 17 sentetik ecza hapı, 7 kök kenevir, 2,73 gram kenevir tohumu, hassas terazi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı, sigaraya sarılmış sentetik uyuşturucu, madde satışından elde edildiği değerlendirilen 6 bin 370 lira bulundu.

Operasyonlarda gözaltına alınan 13 şüpheliden 8’i jandarmadaki işlemlerinin ardından salıverildi. Adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 4’ü çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.