“Gülümse Karabük” Projesinde Karne Hediyesi

“Gülümse Karabük” Projesinde Karne Hediyesi

Yayın: 17.01.2020 20:06
Paylaş:
A+ A-

“Gülümse Karabük” projesi kapsamında Esentepe Ortaokulunda eğitim gören 5-6 ve 7. Sınıf öğrencilerinden oluşan bir kısım öğrencimiz, Özlem Aras Gürel ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Erdal Üngören ile birlikte hazırlanan program kapsamında Vali Fuat Gürel’i ziyaret ettiler.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Vali Gürel, bir süre sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra kendileri için hazırlanan program dâhilinde; Safranbolu Hıdırlık Tepesi, Eski Çarşı, Hükümet Konağı, Cam Teras ve İncekaya Su Kemerini gezen çocuklar Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesinde öğlen yemeği yediler. Yemekten sonra Lisede öğrenim gören öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte okulun resim ve müzik atölyelerini gezerek hoşça vakit geçirdiler.

Çocuklarımızın hatıralarında unutulmaz bir gün ve sıcak bir tebessüm bırakmak amacıyla “Gülümse Karabük” projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Özlem Aras Gürel, “”Gülümse Karabük” projesi ile ilimizin tarihi ve kültürel değerlerini gelecek nesillerimize aktarmak, çocuklarımızı bilinçlendirmek, onları motive etmek, ulaşamadıklarına ulaştırmak, hayatlarına fark katmak ve yüzlerinde sıcak bir tebessüm olabilmek için yola çıktık. 2018 yılında hayata geçirdiğimiz projemizdeki amacımız,  Karabük’te yaşayan ama çeşitli nedenlerden dolayı ilimizin tarihi ve kültürel yerlerini yeterince gezip-görme şansı bulamamış yavrularımız ile buraları gezmek, sinema, tiyatro, doğa gezileri ve eğlenceli aktiviteler yaparak hoşça bir gün geçirmek. Çocuklarımızı çok seviyoruz, bir öğretmen olarak bu proje ile birçok yavrumuza ulaşma imkânı bulduk. Yarın, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısı sona erecek. Çocuklarımıza hem karne hediyesi vermek hem de anılarında unutamayacakları bir iz bırakmak için Esentepe Ortaokulunda eğitim gören yavrularımızla güzel bir gün geçirdik. İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu ve değerli eşi Nefise Vargeloğlu olmak üzere, Kızılay Karabük Şube Başkanımız ve Genç Kızılaya projemizde emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Karabük Genç Kızılay üyeleri tarafından çocuklara değişik hediyeler verildi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçak kazı yapan kişi suçüstü yakalandı

Yayın: 28.03.2024 23:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapan kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karıt köyü yakınlarında kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Operasyon düzenleyen ekipler, 1 kişiyi suçüstü yakaladı. Operasyonda kürek, kazma, çapa ve el dedektörü ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.